Vind je werkplek of kantoorruimte

Kantoorruimte & bureaus huren voor freelancers, startups & bedrijven

Let's go

Werkplekken en kantoorruimte huren

1. Ontdek geweldige kantoren

Vind locaties met de sfeer en faciliteiten die je zoekt: van bedrijven die plek over hebben tot coworking spaces, bedrijfsverzamelgebouwen of simpelweg losse kantoren. De prijzen zijn all-in, er zijn geen verborgen kosten en de beschikbaarheid is altijd up to date.

2. Plan bezichtigingen

Leuke locatie gevonden? Stel online een vraag of plan direct een bezichtiging in. Je krijgt dan een korte rondleiding van de verhuurder. Je kunt ons ook altijd bellen op 085 888 2882

3. Huur flexibel

Ben je enthousiast na de bezichtiging? Dan kun je meteen al starten, meestal met een korte opzegtermijn. Je huurt direct van de verhuurder en Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract. Via Launchdesk huren is niet duurder.

Zelf kantoorruimte verhuren? Lees alles over het plaatsen van je kantoor op Launchdesk.

Wat voor kantoor zoek je?

 • 260 unieke lokaties met ruimtes en werkplekken
 • 2800 reviews van kijkers en huurders
 • Flexibele contracten en eerlijke prijzen
 • Niet duurder via Launchdesk

Kantoren met webontwikkelaars

Alle 77 kantoren

Met wat voor soort mensen?

 • Blog

  We zijn erg blij dat we vandaag kunnen aankondigen dat Launchdesk per 1 oktober wordt overgenomen door SKEPP.

  Lees verder
 • Verhuren

  Plaats gratis de werkplekken of ruimtes die je over hebt

  Aanmelden
 • Ons team

  In 2009 zijn we gestart met een eigen coworking space aan het Leidseplein. In 2012 is Launchdesk opgericht.

  Lees verder

Veel gestelde vragen

 • Wat voor werkplek of kantoor kan ik huren via Launchdesk?
 • Via Launchdesk kun je als freelancer, ondernemer of startup de perfecte werkplek of kantoorruimte vinden.

  Launchdesk heeft veel uniek aanbod: het platform staat vol met kantoren en werkplekken die worden aangeboden door groepjes ondernemers, bedrijfsverzamelpanden, coworking spaces en bedrijven die ruimte over hebben. Launchdesk heeft ook compleet zelfstandige kantoorruimtes en anti-kraak kantoren te huur.

  Alle locaties hebben een goede sfeer en goede faciliteiten. Je huurt direct van de verhuurder, voor een goede prijs en vaak met een korte opzegtermijn. Alle informatie over kantoren op de site is up-to-date, en het is niet duurder om via Launchdesk een kantoor te vinden!

  Wat je kunt vinden via Launchdesk:
  • Afgesloten kantoorruimtes: een eigen, ongedeelde ruimte, voor jezelf, je kleine team, of je grote bedrijf. Launchdesk heeft kantoorruimtes te huur van 10m2 tot hele verdiepingen.
  • Vaste bureaus: een eigen, ongedeeld bureau, die je kunt huren voor jezelf, of voor je kleine team. Meestal bevinden ze zich in een open ruimte met andere ondernemers. Je kunt je spullen er laten staan en er meestal full-time gebruik van maken.
  • Flexplekken: een bureau, die je voor een paar dagen per week kan gebruiken, en dus deelt met andere mensen van het kantoor. Meestal in een open ruimte met andere ondernemers. Soms kun je er je spullen laten staan, soms niet.
  Elk kantoor heeft zijn eigen charme en focus: industrieel, of juist chic, met alleen maar schrijvers of alleen maar ontwikkelaars of juist alles door elkaar.
 • Hoe vind ik mijn ideale kantoor of werkplek?
 • Zoeken naar de perfecte werkplek is heel simpel: je kunt op Launchdesk heel specifiek filteren en hebt al snel een selectie met kantoren die passen bij je wensen.

  Voer je plaats in en vul in waar je naar op zoek bent, een bureau of een kantoorruimte, en klik op Let’s go. Je krijgt een lijst met locaties te zien in jouw buurt: bekijk de foto’s en de korte beschrijvingen om locaties te vinden waar je misschien zou willen werken.

  Je kunt de zoekresultaten aanpassen door gebruik te maken van de filters: je kunt bijvoorbeeld filteren op prijs, faciliteiten en zelfs de achtergrond van de mensen op kantoor.

  Klik op een kantoor om er meer over te lezen. Elk kantoor heeft een gedetailleerde beschrijving van het kantoor en de mensen, een overzicht van het aanbod en de faciliteiten en misschien wel het belangrijkste: reviews (recensies) van kijkers en huurders. Tijdens je zoektocht kun je locaties opslaan door op het hart-icoon te klikken.

  Als je één of meerdere kantoren hebt gevonden waar je een keer vrijblijvend een kijkje wilt nemen, klik dan op ‘plan’ op de pagina van een kantoor. Je kunt ook het algemene formulier invullen of bellen naar 085 888 2882: Wij kennen de versch