Herengracht Gasthuismolensteeg

 

Groep ondernemers in Amsterdam Grachtengordel

3/5
(7)

Karakteristiek en inspirerend kantoor aan de Herengracht

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben ons kantoor in een voormalige kunstgalerie aan de Herengracht in de Negen Straatjes, vlak achter het paleis op de Dam. We hebben werkplekken op de begane grond, en in het souterrain. De werkomgeving is professioneel, maar er is ook veel ruimte voor sociale interactie. We organiseren regelmatig uitjes en lunchen iedere middag samen. Je mag bovendien gratis gebruik maken van onze vergaderruimte.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • De straat van het pand
 • Grote ruimte
 • Werkplek met trap
 • Dames met een wijntje
 • Een werkplek
 • Stoelen en een grote werktafel
 • Een vergaderruimte
 • Mensen achter de computer

Onze werkplekken en flexplekken in Amsterdam Grachtengordel

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 15 september 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

4 flexplekken voor 2 dagen per week voor €174 per maand (ex BTW)

 • Een flexplek voor twee dagen per week. Bekijk
 • 4 beschikbaar
 • €174 / maand
Voorzieningen

Inclusief postverwerking, bureau, internetmogelijkheden, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 4 maanden

4 eigen fulltime werkplekken voor €257 per bureau per maand (ex BTW)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 4 beschikbaar
 • €257 / maand
Voorzieningen

Inclusief postverwerking, bureau, internetmogelijkheden, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 4 maanden

Rent office space Herengracht 247, Amsterdam (5)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Rent office space Herengracht 247, Amsterdam (27)

Ons kantoor heeft een karakteristieke uitstraling. De ruimte op de begane grond heeft een hoog plafond en aan de wand hangen werken van meestervervalser Geert Jan Jansen. Kortom: een inspirerende werkomgeving. Het kantoor is daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station vertrekken verschillende trams die allemaal op loopafstand stoppen.

Meer over ons kantoor

Over ons

Het gezelschap in ons kantoor bestaat onder andere uit een communicatieadviseur, een architect, een webbouwer, een filmmaker, ICT-mensen, een consultant, een editor, een architectuurhistorica en een eventmanager. Kortom: een gevarieerd gezelschap. Dat werkt erg leuk. Er is altijd wel iemand aan wie je advies kan vragen voor een vraagstuk dat je moet oplossen. Mensen zeggen regelmatig dat het lijkt alsof we collega’s van elkaar zijn. Zo voelt het ook. We hebben geen specifieke voorkeur als het gaat om nieuwe huurders: iedereen die aan een bureau werkt is hier welkom.

Werkplekken/flexplekken aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel

Vanaf de Herengracht kom je via een klassieke trap en een klein halletje binnen in ons kantoor. Op de begane grond is een lunch-/overlegtafel en achterin zijn zes werkplekken. Via een trap naar boven kom je op de vergaderzolder. In het souterrain hebben we nog eens zes werkplekken. Daar is ook het keukentje.

Je werkplek Amsterdam Grachtengordel

Je werkplek bestaat uit een werkblad, een stoel en een ladekastje. Daarnaast krijg je ruimte om spullen op te slaan in een van de stellingkasten. Ons kantoor heeft geen afgesloten ruimtes.

Voorzieningen

Als je een plek bij ons huurt krijg je een eigen sleutel, waarmee je 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang hebt. In de avonduren of in het weekend werken is dus geen probleem. Er is snel draadloos internet en je mag tegen extra betaling gebruik maken van de wifi-printer. Zelf een printer meenemen kan natuurlijk ook. De vergaderruimte is uitgerust met beamer en gratis te boeken via een gedeelde agenda. In het souterrain is een keukentje met een Nespresso apparaat. De lunch regelen we samen. We halen regelmatig een lekker broodje bij ’t Kuyltje om de hoek: een van de beste broodjeszaken van Amsterdam.

Sociaal

Ons kantoor is erg sociaal. Er worden regelmatig uitjes georganiseerd, zoals vaartochten door de gracht, een hapje eten, een feest met koningsnacht, een kerstdiner of een nieuwjaarsfeest. Daarnaast lunchen we iedere middag samen. De basis in ons kantoor is vrijheid blijheid. Je mag helemaal zelf bepalen of en waar je wel en niet aan mee doet. Niets moet. Alles mag.

Op ons kantoor in Amsterdam Grachtengordel zijn nog 4 flexplekken en 4 vaste fulltime werkplekken te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

7 beoordelingen

(7)

"De bezichtiging was goed. Leuk gesprek gehad. Ik laat het nog even op mij inwerken"

Kijker in april 2016

"Dit kantoor vond ik super fijn en gezellig, maar hij is duurder dan de andere die ik bekeken heb, dus vandaar dat ik toch voor de KNSM-laan kies."

Huurt vanaf januari 2016 bij Onjuist 13

"A very beatiful place to work in, perfect location, interesting people & diversed professions. That is probably the reason why it's almost full!"

Kijker in november 2015

"Ja erg positief. ik moet alleen even goed gaan bekijken of het voor mij de meest praktische plek is om kantoor te houden. Ivm met hoge kosten voor het vervoer er naar toe."

Kijker in juni 2015

"Deze locatie heeft mijn voorkeur. Over deze locatie denk ik serieus na."

Huurt vanaf september 2015

"Leuke locatie, hier zijn we naar op zoek. We willen nog 1 plek ter vergelijking, maar dit is wel wat we zoeken."

Huurt vanaf januari 2015

"Was erg positief 1.10 uur gesproken en rond geleid Zijn 2 hele en 2 halve plekken vrij Roland zei dat ik welkom ben en zou me de div mogelijkheden mailen"

Kijker in november 2014

Adres: Launchdesk Herengracht Gasthuismolensteeg kantoor/werkplek Amsterdam, Herengracht, Amsterdam Grachtengordel, 085 888 2882

52.3712084.887251

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Herengracht Gasthuismolensteeg


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!