Bredaseweg Houthaven

 

Bedrijf met extra ruimte in Oosterhout Centrum

Monumentaal pand met grote ramen, vergaderzaal en gratis parkeren

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Prachtig monumentaal pand dichtbij het centrum van Oosterhout. Een statig gebouw met veel luxe voorzieningen. Er werken hier webontwikkelaars, designers en adviseurs en de sfeer op kantoor is rustig en ontspannen. Er worden ruime L-vormige bureau verhuurd.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze werkplekken in Oosterhout Centrum

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen fulltime werkplekken voor €199 per bureau per maand (nu niet beschikbaar)

  • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €199 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres, pantry en parkeergelegenheid

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van één maand

Rent office space Bredaseweg 106A, Oosterhout (14)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Naast de ruime bureaus biedt dit pand een vergaderruimte, koffieruimte en gratis parkeerplekken. De grote ramen in het pand geven een mooi uitzicht maar bieden ook genoeg daglicht om goed te kunnen werken.

Meer over ons kantoor

Het kantoor

Het kantoor zit in een statig gebouw, met grote halfronde ramen. Het heeft een zakelijke in combinatie met industriële stijl. Bij binnenkomst bevinden de werkplekken zich op de begane grond. De ruimte heeft een hoog plafond en is erg licht door de 3 meter hoge ramen, die uitzicht geven op de straatkant waar je in de verte een park ziet en grote herenhuizen.

Je werkplek

Wanneer je een werkplek huurt krijg je een eigen L-vormig bureau. Deze is in hoogte verstelbaar en heeft ook een eigen bureaustoel met hoge leuning. Doordat iedere werkplek is afgescheiden door middel van een hoge houten bloembak, wordt er een stuk privacy bewerkstelligd. Ook heeft iedere werkplek zijn eigen afsluitbare ladenblok en een afsluitbare opslagkast.

Voorzieningen

Dit kantoor biedt voor iedere huurder mooie voorzieningen. Zo is er op de eerste verdieping een vergaderzaal die geschikt is voor 8 personen. Deze is voorzien van een LCD scherm en een royale vergadertafel. Je kunt deze ruimte kosteloos reserveren. Verder is er een aparte koffieruimte, met koelkast en koffiezetapparaat. Uiteraard is er een WIFI-verbinding en je kunt hier gratis voor de deur parkeren.

De geschiedenis

Dit monumentale pand is gebouwd in 1901 door architect J. Verheul als bierbrouwerij. Op de begane grond van het pand werd het bier gebrouwen. De rondbogige ramen zorgden voor verkoeling van de ruimte en gaven ook voldoende daglicht om bij te kunnen werken.

De omgeving

Het kantoor ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van Oosterhout, waar je veel winkels treft waaronder ook een supermarkt. Ook is er in de buurt een park waar je heerlijk kunt wandelen met mooi weer. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de snelweg en doordat er genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein en langs de weg is, kun je hier prima terecht met je eigen auto. Mocht je toch beslissen om met het openbaar vervoer te komen, een bushalte ligt op loopafstand.

Op ons kantoor in Oosterhout Centrum is momenteel niets te huur.


Adres: Launchdesk Bredaseweg Houthaven kantoor/werkplek Amsterdam, Bredaseweg, Oosterhout Centrum, 085 888 2882

51.638164.84676

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Bredaseweg Houthaven


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!