Binnenvestgracht

 

Bedrijf met extra ruimte in Leiden Centrum

5/5
(7)

Ruim kantoor met industrieel karakter in het centrum van Leiden

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben ons kantoor in een prachtig pand in het centrum van Leiden, op een paar minuten loopafstand van Centraal Station. De sfeer is bij ons erg rustig en ontspannen, waardoor je hier rustig geconcentreerd je werk kan komen doen. Het pand is een creatieve broedplaats met erg veel leuke start-ups en bedrijven. Ook worden hier regelmatig handige lezingen en meet-ups georganiseerd.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • Rent office space 3e Binnenvestgracht 23N, Leiden (18)
 • Rent office space 3e Binnenvestgracht 23N, Leiden (19)
 • Rent office space 3e Binnenvestgracht 23N, Leiden (20)
 • Rent office space 3e Binnenvestgracht 23N, Leiden (21)

Onze werkplekken en kantoorruimtes in Leiden Centrum

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 2 juni 2022)

Op ons kantoor is nu te huur:

1 eigen fulltime werkplek voor €300 per bureau per maand (ex BTW)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 1 beschikbaar
 • €300 / maand
Voorzieningen

Inclusief postverwerking, bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een proefperiode van één maand en is daarna doorlopend met een opzegtermijn van één maand

Eigen kantoorruimte van 45 m² voor €1.000 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Eigen kantoorruimte van 45m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €1.000 / maand
Voorzieningen

Inclusief postverwerking, bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 4 maanden

kantoorruimte 45m2 leiden planten kasten

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Rent office space 3e Binnenvestgracht 23N, Leiden (17)

Ons kantoor aan de 3e Binnenvestgracht was vroeger een textielfabriek. Het gebouw is een aantal jaar geleden mooi opgeknapt, zonder dat het industriële karakter van het pand hierbij verloren is gegaan. Het pand dient nu als bedrijfsverzamelgebouw voor creatieve ondernemingen. Een lekkere lunch kan je halen in de kantine. Verder ligt het kantoor op een paar minuten loopafstand van Centraal Station en kun je hier je auto makkelijk kwijt.

Meer over ons kantoor

Over ons

Met ons internetbureau ontwikkelen we websites en applicaties voor gevestigde bedrijven. We doen het hele traject, van strategie tot onderhoud. Binnen ons internetbureau hebben we nog een bedrijf, waarmee we websites voor cultureel erfgoed ontwerpen. Onze klanten zijn vooral musea, archieven en cultuurhistorische instellingen. We bestaan nu ongeveer twaalf jaar en werken hier met een gezellige groep mensen.

Werkplekken/kantoorruimte aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden Centrum

Het kantoor heeft een modern en industrieel karakter. De lichte muren, hoge plafonds en de grote raampartijen zorgen ervoor dat het kantoor erg ruim en open oogt. De muren zijn recentelijk nog wit geschilderd, waardoor alles er nu weer fris uitziet. De losse werkplekken zie je meteen bij binnenkomst. De vergaderruimte vind je hier bovenaan de trappen.

Je werkplek Leiden Centrum

Als je bij ons een werkplek komt huren, krijg je een groot bureau met een goede bureaustoel. Bij elk bureau staat ook een eigen ladekast waar je jouw spullen in op kunt bergen.

Voorzieningen

We hebben in het kantoor één grote vergaderruimte waar je gebruik van mag maken. De ruimte heeft een televisie welke je voor eventuele presentaties kunt gebruiken. Er is een keuken met een koffiezetapparaat, koelkast en afwasmachine. Uiteraard hebben we snel internet en een printer. We hebben een tafelvoetbal tafel waar je gezellig een wedstrijdje kunt spelen. Je krijgt bij ons een eigen pasje, waarmee je 24/7 toegang hebt tot het kantoor.

Sociaal

De sfeer in ons kantoor is professioneel, maar toch erg ontspannen. Een van de belangrijkste redenen dat we ons kantoor hier wilde hebben was absoluut de locatie. Stap de deur uit en je bent zo in het stadscentrum. Een absolute aanrader is Café Re-Spons hier op de hoek. In het pand worden regelmatig handige lezingen georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld al lezingen geweest over bitcoins en over beeldvorming in het nieuws.

Op ons kantoor in Leiden Centrum zijn nog één vaste fulltime werkplek te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

7 beoordelingen

(7)

"Het is een mooie locatie en we werden goed ontvangen. We moeten ons beraden of we deel uit willen maken van een grotere ruimte met toch minder privacy. Daarnaast is het aantal vierkante meters voor ons eigenlijk te groot."

Kijker in mei 2015

"Leuk kantoor, we hebben nog 1 andere plek die we willen bezichtigen en vervolgens zullen we een keuze maken."

Kijker in mei 2015

"I think the arrangement will suit me well, as such I would like to make arrangements with you such that I can make use of the space as soon as practicably possible."

Huurt vanaf april 2015

"De ruimte was mooi alleen gaat onze voorkeur ernaar uit om niet in een open ruimte te werken."

Kijker in januari 2015

"We zijn vrijdagochtend gaan kijken. Het is een mooie ruimte, maar eigenlijk net niet voor ons geschikt. We zoeken namelijk een ruimte voor onszelf en dat is hier alleen mogelijk als we de hele ruimte huren. Dat is voor ons nu nog teveel."

Kijker in januari 2015

"Ik vond het een super locatie en kantoor. Ik heb het hier besproken maar helaas wilt men niet meer in 1 ruimte zitten met z’n allen. Vanwege geluidsoverlast. Er wordt vrij veel gebeld en men is toch bezorgd om het geluid."

Kijker in december 2014

"Mooi kantoor, wil hier graag een werkplek!"

Huurt vanaf oktober 2014

Adres: Launchdesk Binnenvestgracht kantoor/werkplek Amsterdam, 3e Binnenvestgracht, Leiden Centrum, 085 888 2882

52.1635764.492812

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Binnenvestgracht


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!