Eerste Jan Steenstraat Sarphatipark

 

Bedrijf met extra ruimte in Amsterdam De Pijp

Gezellig kantoor om de hoek van zowel het Sarphatipark als de Albert Cuypmarkt

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben twee mooie werkplekken te huur in ons kantoor om de hoek van de Albert Cuypmarkt. Een ontzettend gezellige omgeving met veel leuke eettentjes, cafés en een park aan het einde van de straat. We hebben een ruimte op de derde verdieping van een pand waar wij met ons eigen bedrijf werken.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (6)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (7)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (8)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (9)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (10)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (11)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (12)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (13)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (14)
 • Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (15)

Onze werkplekken in Amsterdam De Pijp

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen fulltime werkplekken voor €275 per bureau per maand (nu niet beschikbaar)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €275 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (16)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Rent office space Eerste Jan Steenstraat 84, Amsterdam (5)

Je krijgt bij ons niet alleen een eigen bureau maar kunt ook gebruik maken van al onze voorzieningen. Je hebt 24/7 toegang tot het pand en je krijgt hier je eigen postvak. De sfeer bij ons op kantoor is erg gezellig en we zouden onze werkplek dan ook graag verhuren aan een enthousiaste ondernemer of freelancer. Als je beide werkplekken in één keer huurt betaal je slechts €550,- totaal.

Meer over ons kantoor

Ons kantoor

Wij hebben ons kantoor midden in de Pijp in Amsterdam. Via de trap of lift kun je naar de derde verdieping waar onze ruimte zich bevindt. Deze ruimte heeft een moderne uitstraling, met hoge deuren, strak tapijt en systeemplafond. Er zijn veel grote ramen die voor veel licht zorgen.

Je eigen werkplek

Je eigen werkplek bestaat uit een ruim bureau met een nette bureaustoel. Hier staat ook een eigen ladekastje waar je je spullen in kunt opbergen. De bureaus staan in een open ruimte waar wijzelf ook werken. Je krijgt je eigen sleutel tot het pand, waardoor je 24/7 toegang hebt en je je eigen werktijden kunt bepalen. Je kunt de werkplekken ook allebei huren. In dat geval betaal je €475,- totaal.

Alles inclusief

Al onze voorzieningen zitten al bij de prijs inbegrepen. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van onze nieuwe keuken met ijskast, tosti-apparaten en vaatwasser. Hier staat ook een Nespresso-apparaat voor heerlijke koffie. In deze ruimte staat ook een grote tafel met daar omheen acht nette stoelen, die we gebruiken als vergadertafel. Deze ruimte delen wij samen met twee andere bedrijfjes, maar kun je altijd gebruiken wanneer deze vrij is. Verder hebben wij een schoonmaakservice, is er opbergruimte en kun je een eigen locker krijgen, heb je een postvak en is er uiteraard snel internet.

De werksfeer

We hebben onderling goed contact met elkaar. Lunchen doen we samen en we halen dan ook vaak wat in de buurt. Je bent welkom om mee te lunchen, maar dit is uiteraard niet verplicht. Op vrijdagmiddag drinken we met elkaar een borrel op kantoor, maar met mooi weer vind je ons samen op het terras. Tijdens het werken hebben we vaak de radio aanstaan en er wordt af en toe gebeld, maar verder kun je hier rustig werken. We vinden het juist fijn dat iedereen kan werken in zijn eigen ritme.

Albert Cuypmarkt

We zitten midden in de gezellige buurt, de Pijp waar je ontzettend veel leuke restaurants, cafés en koffietentjes kunt vinden. Ook de welbekende Albert Cuypmarkt vind je hier om de hoek. Mocht je toch meer behoefte hebben aan een heerlijke wandeling, dan loop je vanaf het kantoor zó het Sarphatipark in. Parkeren in de buurt is erg lastig en is uiteraard ook niet gratis. Daarentegen kun je heel goed het openbaar vervoer gebruiken om bij ons te komen.Tramlijn 3, 12, 16 en 24 stoppen hier allemaal om de hoek en brengen je snel op plaats van bestemming.

Op ons kantoor in Amsterdam De Pijp is momenteel niets te huur.


Adres: Launchdesk Eerste Jan Steenstraat Sarphatipark kantoor/werkplek Amsterdam, Eerste Jan Steenstraat, Amsterdam De Pijp, 085 888 2882

52.3543614.893085

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Eerste Jan Steenstraat Sarphatipark


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!