Witte de Withstraat Baarsjesweg

 

Bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam West

4/5
(8)

Levendig kantoor in opkomende buurt de Baarsjes

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

In dit pand aan de Witte de Withstraat, in stadsdeel de Baarsjes, zaten vroeger woningen en winkels. Nu is het een verzamelgebouw voor creatieve ondernemers. Mijn eigen kantoor zit in de souterrain met een eigen ingang aan de Baarsjesweg. We hebben een grote lichte gemeenschappelijke ruimte die iedereen kan gebruiken. De vibe in dit pand is heel ontspannen en informeel.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • Rent office space Baarsjesweg 208, Amsterdam (10)
 • Rent office space Baarsjesweg 208, Amsterdam (11)
 • Rent office space Baarsjesweg 208, Amsterdam (12)
 • Rent office space Baarsjesweg 208, Amsterdam (13)
 • Rent office space Baarsjesweg 208, Amsterdam (14)
 • Rent office space Baarsjesweg 208, Amsterdam (15)
 • Rent office space Baarsjesweg 208, Amsterdam (3)

Onze werkplekken en kantoorruimtes in Amsterdam West

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 2 december 2021)

Op ons kantoor is nu te huur:

1 eigen fulltime werkplek voor €175 per bureau per maand (ex BTW)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 1 beschikbaar
 • €175 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Baarsjesweg 208, Amsterdam (6)

Eigen kantoorruimte van 46 m² voor €650 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Eigen kantoorruimte van 46m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €650 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 2 maanden

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

De Baarsjes is een opkomende buurt, waar ontzettend veel gebeurt. We zien hier steeds meer horeca komen, en ook veel ondernemers vestigen zich hier. De plek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 7 en 17 stoppen hier voor de deur. Daarnaast ben je met de auto via de Postjesweg zo de stad uit, terwijl je via de Kinkerstraat snel in de binnenstad bent. Kortom: een ideale locatie.

Meer over ons kantoor

Over ons

Mijn naam is Jan en ik ben fotograaf. Ik fotografeer alles wat te maken heeft met eten, drinken en gastvrijheid. Ik werk onder andere voor hotels, wijnboeren en de voedingsindustrie en ik fotografeer voor kookboeken. Ik werk met twee vaste mensen en daarnaast huren we regelmatig freelancers in voor grotere projecten. Ik ben op zoek naar kantoorgenoten die het liefst net als ik in de creatieve industrie werkzaam zijn. Filmmakers, grafisch ontwerpers, websitebouwers, marketeers, het kan van alles zijn.

Werkplekken/kantoorruimte aan Baarsjesweg in Amsterdam West

Mijn kantoor is ongeveer 75 vierkante meter groot en bestaat uit twee open delen. Aan de raamkant zijn vier werkplekken die ik zelf niet gebruik. Die zijn beschikbaar voor verhuur. Het kantoor is lekker levendig met grote stellingkasten en drukwerk aan de muur.

Je werkplek Amsterdam West

Je werkplek bestaat uit een groot klassiek bureau met ladekast. Daarnaast heeft iedereen de beschikking over een comfortabele bureaustoel. Er is uiteraard draadloos internet, waardoor je met een laptop direct aan de slag kunt. Meer opslagruimte nodig? Er zijn stellingkasten met vrije ruimte!

Voorzieningen

Het mooie aan dit pand is de gemeenschappelijke stijlvolle ruimte die voor iedereen vrij te gebruiken is. Ik heb er wel eens een fotoshoot gedaan. In die ruimte staat ook een grote gemeenschappelijke tafel waar je bezoek kunt ontvangen of een rustig telefoontje kunt plegen. We lunchen er ook. Daarnaast krijgt iedereen die hier komt werken een eigen sleutel. Omdat we een alarmsysteem hebben kun je je spullen hier veilig laten staan. Verder hebben we een keukentje die voor iedereen vrij te gebruiken is. Koffie en thee zitten bij de huurprijs inbegrepen. Een grote ruimte nodig voor een project? In het pand naast ons zijn ruimtes van respectievelijk 175 m2 en 110 m2 per dagdeel te huur.

Sociaal

In dit pand is iedereen met zijn eigen ding bezig, maar de sfeer is heel toegankelijk en gemoedelijk. Mensen lopen in en uit en de meesten werken met hun deur open. Omdat iedereen in de creatieve industrie actief is, is samenwerken goed mogelijk. Verder worden in dit pand, en ook in het pand hiernaast verschillende activiteiten georganiseerd, zoals filmavonden, tango salons, livemuziek en buurtdiners. We zitten overigens tegenover café Edel, in de buurt van café Kostverloren, bar Spek en het Nothotel. Er is genoeg te doen!

Op ons kantoor in Amsterdam West zijn nog één vaste fulltime werkplek te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

8 beoordelingen

(8)

"It was good thank you and I was thinking of taking the space. Would August the 17 work ? Thank you and have a good day"

Huurt vanaf september 2015

"I'm taking one of their vacant desks starting next week."

Huurt vanaf juli 2015

"Zijn ze momenteel aan het verbouwen. Dit lijkt mij een fijne rustige werkplek, ik zoek alleen meer een samenwerk-plek."

Kijker in juni 2015

"it was nice, very creative, good vibe there."

Huurt vanaf augustus 2015 bij Overschiestraat Heenwegpad

"Was goed! Maar ik moet zelf even goed bekijken wat de eisen van de Voedsel en Waren autoriteit zijn voor 'productie' van het drankje en of dit kantoor geschikt is."

Kijker in mei 2015

"Een prima bureau, leuke plek, ook bij leuk bedrijf."

Kijker in februari 2015

"Leuk kantoor! Past goed, maar ik zoek eigenlijk een flexplek waar ik mijn spullen kan laten staan en ze hebben hier geen flexplekken helaas."

Kijker in januari 2015

"De Witte de Withstraat zou voor mij qua locatie ideaal zijn (dichterbij huis). Ook was Jan heel gastvrij én hij is net als ik fotograaf. Toch kreeg ik de indruk dat er nog het één en ander moest gebeuren en daarnaast zouden er in de komende weken veel mensen weg gaan en bijkomen. Dat is natuurlijk allemaal prima, maar ik zoek voor nu even een plek waar ik meteen overzichtelijk aan het werk kan."

Huurt vanaf januari 2015 bij Vinkenstraat

Adres: Launchdesk Witte de Withstraat Baarsjesweg kantoor/werkplek Amsterdam, Baarsjesweg, Amsterdam West, 085 888 2882

52.3657154.860409

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Witte de Withstraat Baarsjesweg


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!