Flexplek of werkplek Nijmegen huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Het Goffertpark, botanische tuin Hortus Arcadië, gezellige winkelstraten en cafés, LUX en het muZIEum; in het culturele Nijmegen is er altijd iets te doen. Naast de grote bedrijven die in Nijmegen gevestigd zijn, vind je er ook veel verschillende kleine ondernemers. Ben je op zoek naar een werkplek in het culturele Nijmegen? Bekijk hieronder alle opties voor werkplekken en flexplekken in deze stad en plan direct een bezichtiging bij één of meer locaties. Kies de plek die bij je past, of dit nu in een coworkingspace in het westen van de stad is of een leuke werkplek in het centrum. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Nijmegen

Wil je graag een werkplek huren in Nijmegen? Het kan moeilijk zijn om de juiste plek te vinden. Launchdesk helpt je graag met jouw zoektocht. Ben je op zoek naar een flexplek in een gezellige coworkingspace? Of zoek je liever een vaste werkplek bij een bedrijf met extra ruimte? We hebben een ruim aanbod en helpen je graag.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Nijmegen en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters