Flexplek of werkplek Hilversum huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

De Vorstin, het Mediapark, mooie villawijken en parken, het Stedelijk Museum en diverse evenementenlocaties; in Hilversum kun je uitstekend ondernemen. Naast de vele mediabedrijven zijn er ook andere bedrijven gevestigd in Hilversum zoals Nike en Oxxio. Wil je graag werken in Hilversum? Huur dan nu een flexplek of werkplek in deze plaats! Je kunt vandaag nog een bezichtiging inplannen. Of je nu dicht bij het station wilt werken of liever op een bedrijventerrein een werkplek huurt; er is veel mogelijk. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Hilversum

Het kan lastig zijn om een werkplek of flexplek te vinden in Hilversum. Launchdesk helpt je graag om een plek te vinden die bij je past. Denk bijvoorbeeld aan een flexplek op de Stationsstraat Goest. Deze coworkingspace is dicht bij het station en heeft meerdere plekken beschikbaar.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Hilversum en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
 • Alle filters