Flexplek of werkplek Haarlem huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Wil je een werkplek huren in Haarlem? Bekijk hier alle mogelijkheden voor een flexplek of werkplek in Haarlem. Van een werkplek in coworkingspace in een oud herenpand tot een flexplek bij een bedrijf met extra ruimte; er zijn veel verschillende mogelijkheden. Bekijk hier al het aanbod en vergelijk prijzen of lees recensies van kijkers. Wil je een werkplek of flexplek bezichtigen? Dit kun je direct plannen bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Haarlem

Het Patronaat, een grote verscheidenheid aan winkels en restaurants, de Grote Markt, het Teylers Museum en nog veel meer: Haarlem is een uitstekende stad om in te ondernemen. De bedrijfssfeer in Haarlem is levendig, door een combinatie van creatieve ondernemingen en gevestigde bedrijven.

Wil je een werkplek of een flexplek huren in Haarlem maar vind je het lastig om iets te vinden? Launchdesk helpt je graag om een werkplek te vinden die bij je past. Wat dacht je van een werkplek in een coworkingspace in een prachtig oud herenpand, waar je gezamenlijk met de andere ondernemers kunt lunchen? Of kies een flexplek aan de Nijverheidsweg in Haarlem-Oost.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

Launchdesk Haarlem - Botermarkt 14A, 2011 XM, Haarlem

We zijn nog niet zo lang actief in Haarlem en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters