Herengracht Goud

 

Bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Grachtengordel

5/5
(1)

Modern gestyled kantoor in de Gouden Bocht met eigen binnentuin

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

In het voormalige kantoor van de Deutsche Bank in de gouden bocht aan de Herengracht hebben we super mooie kantoorruimtes gemaakt. Twee van die ruimtes zijn ingericht als flexplekken en daarmee erg geschikt voor zelfstandige ondernemers. Alles is nieuw gerenoveerd en super goed geregeld. Bovendien is de sfeer te gek. Op deze plek weet je zeker dat je je gasten en klanten goed kunt ontvangen. Er zijn vergaderruimtes te huur en er is een brasserie.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (6)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (7)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (8)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (9)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (10)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (11)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (12)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (13)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (14)
 • Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (15)

Onze kantoorruimtes in Amsterdam Grachtengordel

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen kantoorruimte van 100 m² voor €3.220 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Eigen kantoorruimte van 100m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €3.220 / maand
Voorzieningen

Inclusief kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een initiële huurtermijn van 12 maanden. Er wordt telkens met een termijn 12 maanden verlengd, tenzij uiterlijk 3 maanden voor het einde van een termijn is opgezegd

Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (17)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Rent office space Herengracht 450 - 454, Amsterdam (5)

In deze panden werken ongeveer vijftig uiteenlopende bedrijven. Je vindt hier advocaten, ICT’ers, handelaars, vermogensbeheerders en ga zo maar door. Wat iedereen hier gemeen heeft, is dat we allemaal ondernemers zijn. Managers zul je hier niet vinden. Dat maakt de sfeer uniek. Om zelfstandige ondernemers ook de kans te bieden in dit super gebouw te werken, hebben we twee ruimtes ingedeeld als flexplekken. Je hebt er een mooi uitzicht over de binnentuin, en je leert er snel andere ondernemers kennen.

Meer over ons kantoor

Gouden bocht

Als je hier een flexplek huurt, dan werk je binnenkort in de gouden bocht van de Herengracht in Amsterdam. Een bijzondere plek met veel historie. Dat gevoel hebben we binnen ook proberen te creëren. Je kunt hier op stand gasten ontvangen en heel serieus met je onderneming bezig zijn. Het is als het ware een werkhuis. Zaken doen is de verbindende factor tussen alle ondernemers die hier werken.

Faciliteiten

Ondernemers die hier een flexplek huren hebben altijd de beschikking over een bureau en een bureaustoel. Daarnaast zijn er lockers waar je spullen op kunt slaan als je er niet bent. In het midden van alle kantoorruimtes en flexplekken hebben we een brasserie gemaakt, met daaromheen vergaderruimtes. Daardoor kun je ook als flexwerker gebruikmaken van professionele voorzieningen. Bij de receptie ontvangen ze je bezoek, en ’s middags kun je tegen betaling aanschuiven bij het lunchbuffet. In totaal zijn er zeven vergaderruimtes in verschillende groottes die per uur zijn te huren.

Binnentuin

Onze prachtige binnentuin is een fijne plek voor iedereen. Bij mooi weer wordt hier ’s ochtends koffie gedronken, ’s middags geluncht, en ’s avonds geborreld. Kortom: een plek waar je mensen kunt ontmoeten en kunt genieten van de rust middenin de stad. Vanaf de flexplekken heb je overigens prachtig uitzicht over de binnentuin. Zo kun je er ’s winters ook van genieten! Eens in de maand is er een huurdersborrel die door de huurders zelf is georganiseerd.

De ruimtes

Er zijn twee ruimtes ingericht als flexplekken en daarnaast is er een kantoor te huur van 100 vierkante meter. Voor alle ruimtes geldt dat ze net nieuw zijn en keurig worden opgeleverd. De ruimtes met flexplekken zijn gemeubileerd, de kantoorruimte niet. Uiteraard is er overal snel internet.

Brasserie

De brasserie vormt het hart van deze panden. Het is een plek waar ondernemers samenkomen om te eten, te overleggen, voor afspraken en te ontspannen. Als zelfstandig ondernemer is het bovendien de ideale plek om anderen te leren kennen. Rondom de brasserie zijn verschillende vergaderruimtes die per uur te huur zijn. Zo kun je ook als flexwerker gebruikmaken van professionele voorzieningen.

Op ons kantoor in Amsterdam Grachtengordel is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

1 beoordeling

(1)

"Herengracht Goud kantoorruimte is prachtig. Alles ziet er keurig uit en het is scherp geprijsd. Jammer genoeg moet ik je mededelen dat ik tijdelijk voor een andere optie heb gekozen. De reden hiervoor is dat ik begrepen heb dat de manager geen telefonische acquisitie op de ruimte wil hebben. Ik heb met hem gehad over de aard van mijn business, en hierop heeft hij aangegeven dat het niet fair is tegenover de andere huurders die stilte willen hebben. Dus helaas, wellicht behoort een privé ruimte over een paar maanden tot mijn mogelijkheden."

Kijker in januari 2015

Adres: Launchdesk Herengracht Goud kantoor/werkplek Amsterdam, Herengracht, Amsterdam Grachtengordel, 085 888 2882

52.3654184.89024

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Herengracht Goud


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!