Robert Scottstraat Erasmus

 

School met extra ruimte in Amsterdam West

3/5
(11)

Pas gerenoveerd kantoor in schoolgebouw met grote ramen

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

We bieden in dit grote schoolpand in de Robert Scottstraat in Amsterdam-West enkele kantoorruimtes en werkplekken aan. Veel scholen in Amsterdam hebben te maken met leegstand. Door deze ruimtes aan te bieden aan ondernemers proberen we dit probleem tegen te gaan. Je kan bij ons niet alleen een losse kantoorruimte krijgen maar ook een vaste werkplek. Dit kantoor zou ideaal kunnen zijn voor ondernemers die schoolkinderen als doelgroep hebben, zoals bijvoorbeeld modeontwerpers voor kinderkleding.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze werkplekken en kantoorruimtes in Amsterdam West

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen fulltime werkplekken voor €250 per bureau per maand (nu niet beschikbaar)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €250 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Robert Scottstraat 28, Amsterdam (16)

Eigen kantoorruimtes tussen de 43 en 61 m² vanaf €680 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Eigen kantoorruimte van 43m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €680 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Robert Scottstraat 28, Amsterdam (15)
 • Eigen kantoorruimte van 59m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €940 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Robert Scottstraat 28, Amsterdam (14)
 • Eigen kantoorruimte van 61m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €965 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Robert Scottstraat 28, Amsterdam (13)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Onze kantoorruimtes bevinden zich in een erg moderne brede school. Op deze school is er erg veel ruimte voor kinderen om zich te ontwikkelen. Het pand is net helemaal gerenoveerd en heeft veel moderne voorzieningen. De kantoorruimtes bevinden zich op de eerste en de tweede verdieping. Er zijn trappen die meteen naar de ruimtes leiden, zodat je niet door het hele schoolpand hoeft te lopen. Parkeren in de buurt is relatief goedkoop en de haltes bij zowel het Mercatorplein als Bos en Lommerplein liggen op een paar minuten loopafstand.

Meer over ons kantoor

De Robert Scottbuurt

Dit pand bevindt zich midden in de Robert Scottbuurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar Robert Scott, de ontdekkingsreiziger die bekend werd door zijn expedities naar Antarctica. In de buurt wordt erg veel vernieuwd. De kerk tegenover het pand wordt bijvoorbeeld omgebouwd tot klimhal en in het oude klooster in de buurt worden nu woningen gebouwd. Verder is de buurt erg gezellig en rustig en kan je bij ons lekker rustig geconcentreerd je werk doen.

In de buurt

Omdat ons kantoor zich in een gezellige woonomgeving bevindt zijn er veel leuke plekken om even wat te gaan drinken of om even een lunch te halen. Hier om de hoek zit een bakker en aan de overkant zit een gezellig café. Ook loop je in lunchbreak erg makkelijk even het Rembrandtpark in en ligt het Bos en Lommerplein hier op een paar minuten loopafstand.

Het pand

De kantoorruimtes zijn net helemaal gerenoveerd en ogen erg ruim en open. Alle ruimtes hebben grote en hoge ramen waar veel licht naar binnen komt. Via de trappen aan de zijkanten van het gebouw kom je meteen bij de kantoorruimtes, zonder dat je door het hele pand hoeft te lopen. De ruimtes bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond vind je verder nog de aula en verschillende spreek- en vergaderruimtes.

Onze voorzieningen

Je krijgt bij ons veel voorzieningen waar je gebruik van mag maken. Het pand beschikt bijvoorbeeld over een aula, die gehuurd kan worden voor evenementen en presentaties. In deze aula hebben we ook een erg uitgebreide keuken, met hierin een koffiezetapparaat, waterkoker, oven, en kookplaat. Bij de losse kantoorruimtes in het kantoor zit ook telkens een keukenblokje. De lift brengt je naar alle verdiepingen in het pand. Verder zijn er een aantal ruimtes waarin vergaderd of overlegd kan worden en is er een huismeester aanwezig die er gedurende schooltijden is.

Je werkplek

We kunnen in dit pand zowel losse werkplekken als hele kantoorruimtes aanbieden. We hebben verschillende ruimtes van 45 en 60m2 die met elkaar verbonden zijn door middel van grote schuifdeuren. Hierdoor kunnen de ruimtes ook worden samengevoegd. Je krijgt zelf de keuze of je de ruimte helemaal leeg of gemeubileerd aangeleverd wil krijgen. Je werkplek bij ons bestaat uit een eigen bureau met een goede bureaustoel.

Op ons kantoor in Amsterdam West is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

11 beoordelingen

(11)

"De plek ziet er heel goed uit en past in principe bij onze activiteiten."

Kijker in juni 2015

"Goede plek, we zien hier zeker mogelijkheden! Ook omdat we eventueel de gymzaal kunnen huren etc."

Kijker in mei 2015

"Dit past heel goed bij wat we zoeken en de rondleiding was perfect, maar het is net iets te verweven met de school die ook in het gebouw zit."

Kijker in april 2015

"Het was een leuke tour door het pand! Helaas hebben we er voor gekozen om het niet te doen. Vooral vanwege de volgende punten: - De kleine ruimte heeft geen keukentje. - De ruimtes zijn aan elkaar verbonden door schuifdeuren. Dit is niet erg praktisch in verband met veiligheid en verzekering. - Het is echt een school-gevoel."

Kijker in april 2015

"Het is een bijzondere locatie. Maar we zijn meer op zoek naar een ruimte met star ups. Deze locatie is echt te veel verbonden met de school."

Kijker in april 2015

"I liked the space. She did however show me the larger rooms with the sink to start with which would be ideal for my business and make clean up a lot easier however as a small start up couldn't afford the larger rooms until the business is more established."

Huurt vanaf augustus 2015

"Mooie ruimte, maar wel een nadeel voor mij dat het in een schoolgebouw zit, toch iets te onrustig."

Kijker in maart 2015

"Niet het soort kantoor waar ik naar op zoek ben."

Huurt vanaf juli 2015 bij Boven de Balie

"We zijn inmiddels onder de pannen – Robert Scottstraat was zeer zeker interessant maar we hebben gekozen voor iets anders."

Kijker in maart 2015

"Mooi kantoor, maar niet wat wij zoeken. We zijn op zoek naar iets meer privacy."

Kijker in maart 2015

"De ruimtes waren lekker groot en met veel licht. Ook hadden we geen (geluids)overlast van de school. Maar het ontbrak ons een beetje aan inspiratie. Het voelde niet echt als een werkplek zo in die school. We hebben dus besloten om niet voor deze optie te gaan."

Kijker in maart 2015

Adres: Launchdesk Robert Scottstraat Erasmus kantoor/werkplek Amsterdam, Robert Scottstraat, Amsterdam West, 085 888 2882

52.3725434.846665

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Robert Scottstraat Erasmus


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!