Flexplek of werkplek Eindhoven huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Het Philipsstadion, Eindhoven Airport, diverse cafés en restaurants, het Van Abbemuseum, de Heuvel Galerie en vele winkels; in Eindhoven is er altijd iets te doen. In de gezellige stad vind je zowel technische startups als grote corporaties en gevestigde bedrijven en er is een levendige bedrijfssfeer. De architectuur van de stad weerspiegelt de grote rol die Eindhoven gespeeld heeft in de industrie en de invloed die het vandaag de dag heeft op het gebied van technologie en design.

Eindhoven is een goed bereikbare stad door de directe ligging aan de A2 en de nabijheid van de andere snelwegen A67, A50 en A58. In de buurt van de Technische Universiteit en de Hightech Campus draait alles om technologie en innovatie. Ook in de omgeving van Brainport Eindhoven vind je industriële bedrijven, waar je een flexplek kunt huren in één van de bedrijfsverzamelgebouwen. Ben je op zoek naar een werkplek in een meer creatieve omgeving? In de buurt van het centrum en Strijp-S vind je meer cultuur en winkels. Voor een internationale omgeving huur je een werkplek in een verzamelpand in de buurt van Eindhoven Airport. Hier heerst een internationale dynamiek terwijl er tegelijkertijd een sterke regionale band is. Ben je op zoek naar een werkplek of flexplek in Eindhoven? Bekijk hieronder het beschikbare aanbod. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Eindhoven

Ben je op zoek naar een werkplek of flexplek in Eindhoven, maar vind je het moeilijk om een plek te vinden? Launchdesk helpt je graag om de juiste werkplek te vinden die volledig voldoet aan jou eisen. Je kunt al snel beginnen met een werkplek huren, denk bijvoorbeeld aan een bureau in een coworking space in het centrum van Eindhoven. Hier zit je tussen creatieve ondernemers in en is er altijd goede koffie.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

Launchdesk Eindhoven - Scherpakkerweg 21, 5616 HP, Eindhoven

We zijn nog niet zo lang actief in Eindhoven en hebben hier pas één locatie met vaste werkplekken:

Bogert Boschdijk - Coworking space

-
(9 bezichtigingen)

Grote coworking space in het centrum van Eindhoven

Hip kantoorpand in Eindhoven
€ 125per maandall-in

Een flexplek voor vijf dagen per week in Eindhoven Centrum

Alle flexplekken verhuurd

€ 225per maandall-in

Een eigen fulltime bureau in Eindhoven Centrum

Nog maar 10 bureaus beschikbaar

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
100
250 p.p.
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters