Flexplek of werkplek Ede huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Theater en congrescentrum de Reehorst, diverse cafés en winkelstraten, wekelijkse markten en dicht bij de trein en snelwegen A12 en A30; Ede is een perfecte stad om te starten met jouw onderneming. Kleine en grote bedrijven vinden in Ede hun thuis en de zakelijke sfeer is aangenaam. Huur ook een werkplek of flexplek in deze stad; of je nu een werkplek in het centrum van Ede wilt huren of liever in een coworking space gaat werken, er is veel mogelijk. Bekijk al het aanbod hieronder en vergelijk locaties met elkaar. Een bezichtiging plan je direct in bij één of meer werk- of flexplekken. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Ede

Wil je graag een werkplek of flexplek huren in Ede? Launchdesk heeft ervaring met het vinden van de juiste plek en helpt je graag. Er zijn diverse opties mogelijk. Bekijk hieronder de beschikbare opties of neem contact met ons op.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Ede en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
 • Alle filters