Flexplek of werkplek Deventer huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

De Brink, bedrijventerrein de Kloosterlanden, verschillende winkels en gezellige straatjes en de Bolswerkmolen; Deventer is de perfecte stad om te starten met jouw onderneming. Zowel grote bedrijven als Wolters Kluwer en AkzoNobel als kleinere entrepreneurs vinden hun plek in deze stad. Ben je op zoek naar een flexplek of werkplek in Deventer? Bekijk dan hier al ons aanbod en vergelijk locaties met elkaar. Huur bijvoorbeeld een vast bureau in een coworkingspace vlak bij de Waag of kies voor een locatie waar je flexibel kunt werken. Al het aanbod vind je hieronder en je kunt ook reviews van kijkers lezen. Een bezichtiging kun je makkelijk plannen bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Deventer

Vind je het lastig om een werkplek te vinden die bij je past? Launchdesk heeft een breed aanbod en helpt je graag bij het vinden van een locatie. Of je nu een flexplek voor een paar dagen zoekt of een vaste werkplek wilt huren, er is keuze genoeg.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Deventer en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
 • Alle filters