Flexplek of werkplek Capelle aan den IJssel huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Via Launchdesk kun je als freelancer, ondernemer of startup de perfecte werkplek vinden bij verzamelkantoren en bij leuke bedrijven die bureaus over hebben. De werkplekken hebben een goede sfeer en goede faciliteiten. Je huurt voor een goede prijs en met een korte opzegtermijn.

Hoe werkt het?

Stap 1 Zoek naar werkplekken

Selecteer links een type werkplek, je budget en je andere criteria. Zo vind je de werkplekken in Capelle aan den IJssel die het best bij jou passen.

Stap 2 Plan een bezichtiging

Leuke werkplek gevonden? Vul het contactformulier in of bel ons op 085 888 2882. Wij plannen meteen een bezichtiging voor je in. Je krijgt een korte rondleiding van de verhuurder, zodat je kunt bepalen of je de werkplek en de mensen leuk vindt!

Stap 3 Huur flexibel

Ben je enthousiast na je bezichtiging? Dan kun je vaak meteen al starten met een flexibele opzegtermijn (meestal twee maanden). Er is dus geen minimale huurperiode.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een werkplek, maar heb je geen zin om zelf alle plekken af te gaan? Bel ons op 085 888 2882 of vul het contactformulier in. Wij kennen de verschillende locaties goed en helpen je graag verder.

We zijn nog niet zo lang actief in Capelle aan den IJssel en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Rivium Quadrant - Coworking space

-
(5 bezichtigingen)

Coworking space vol inspirerende ondernemers en dicht bij het centrum van Rotterdam

Rent office space Rivium Quadrant 141-181, Capelle aan den ijssel (36)
€ 149per maandall-in

Een flexplek voor vijf dagen per week in Capelle aan den IJssel

Alle flexplekken verhuurd

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

  • De prijzen zijn all-in
  • Gratis contact met de verhuurder
  • Beschikbaarheid up to date
125
150 p.p.
Inclusief
  • Alle filters