Flexplek of werkplek Bussum huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

In het centraal gelegen Bussum zijn verschillende werkplekken te huur. De stad is een prima uitvalsbasis door de ligging en of je nu een flexplek in een coworkingspace of een werkplek bij een bedrijf met extra ruimte zoekt; er is veel mogelijk. Wil je ook een werkplek of flexplek huren in Bussum? Bekijk hieronder dan al ons aanbod en plan vandaag nog een bezichtiging in bij één of meer kantoren. Je kunt daarnaast ook prijzen vergelijken en reviews lezen van kijkers. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Bussum

Het Mouwtje, rustige winkelstraten en cafés, de Mariakerk en bedrijventerrein De Nieuwe Vaart: Bussum is een uitstekende plaats om te beginnen met ondernemen. Door de verbinding met de A1 en de centrale ligging vindt je zowel jonge startups als gevestigde bedrijven in Bussum.

Ben je op zoek naar een geschikte flexplek of werkplek maar kun je niet vinden wat je zoekt? Launchdesk heeft een ruim aanbod en helpt je graag. Wat dacht je van een mooie werkplek in een oude school in het centrum van Bussum aan de Veldweg Nassaulaan? Hier werk je op de prachtige zolder en kun je gratis parkeren op het terrein.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Bussum en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
 • Alle filters