Flexplek of werkplek Brussel huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Ben je op zoek naar een flexplek of vaste werkplek in Brussel? Hieronder vind je alle mogelijkheden en kun je direct werkplekken met elkaar vergelijken. Wil je graag in het centrum werken of huur je liever een flexplek in het oosten van de stad in de buurt van de universiteiten? Bekijk al ons aanbod hieronder en lees reviews van kijkers. Bezichtigingen kun je direct plannen bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Brussel

Het Justitieel Paleis, de Kathedraal van Sint Michiel, Manneken Pis, een grote verscheidenheid aan restaurants en cafés en het Atomium; in Brussel is veel te zien en te beleven. Deze grote en culture stad heeft een diversiteit aan bedrijven; van kleine ondernemingen tot grote corporaties.

Het kan lastig zijn om een werkplek of flexplek te vinden in Brussel. Launchdesk heeft een breed aanbod en helpt je graag bij het vinden van de juiste werkplek. Je kunt bijvoorbeeld een flexplek huren aan de Avenue Louise, die erg goed bereikbaar is door de verschillende (snel)wegen die in de buurt liggen. In deze coworking space wordt alles voor je geregeld zodat jij je kunt concentreren op je werk.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Brussel en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters