Flexplek of werkplek Beverwijk huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Wil je graag werken in een leuke coworking space in Beverwijk of ben je op zoek naar een gezellige flexplek? Bekijk dan hier alle opties en plan vandaag nog een bezichtiging in. Of je nu in het centrum van Beverwijk een flexplek wilt huren of liever op een bedrijventerrein een werkplek huurt; er is veel mogelijk. Bekijk hieronder alle werkplekken en vergelijk prijzen met elkaar. Lees ook reviews van kijkers of plan direct een bezichtiging bij één of meer kantoren. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Beverwijk

Gezellige winkels en restaurants, de Wijkertoren, het Vondelkwartier, en bedrijventerrein de Pijp; Beverwijk is een uitstekende plek om in te ondernemen. Met een mix van nieuwe ondernemers en gevestigde middelgrote bedrijven heeft Beverwijk een gemoedelijke bedrijfssfeer.

Ben je op zoek naar een werkplek of flexplek in Beverwijk? Het kan erg lastig zijn om te vinden wat je zoekt, maar Launchdesk helpt je graag bij het vinden van de juiste plek. Wat dacht je van een vaste werkplek aan het Schieland Noordzeekanaal? Hier werk je bij een bedrijf met extra ruimte en kun je gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder het dakterras.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Beverwijk en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
 • Alle filters