Flexplek of werkplek Baarn huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Wil je ook een werkplek of flexplek huren in het groene Baarn? Bekijk hier dan alle opties en vergelijk werkplekken met elkaar. In het centrum vind je mooie flexplekken in een coworking space en ook daarbuiten zijn diverse werkplekken te vinden. Bekijk het volledige aanbod hieronder en lees reviews van kijkers. Bezichtigingen kun je direct inplannen bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Baarn

Het Baarnsche Bos, Kasteel Groeneveld, bedrijventerrein De Drie Eiken, diverse parken en een groene omgeving, de Pauluskerk; Baarn heeft een rustige sfeer om in te werken. Diverse bedrijven hebben in Baarn hun thuisbasis en de werksfeer is gemoedelijk.

Een werkplek of flexplek vinden in Baarn kan lastig zijn, maar Launchdesk helpt je graag; we hebben een ruim aanbod aan werkplekken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een werkplek in een coworking space in het centrum van Baarn. Ook op een bedrijventerrein zoals De Drie Eiken kun je een flexplek of werkplek vinden.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Baarn en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
 • Alle filters