Flexplek of werkplek Arnhem huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

In Arnhem zijn diverse werkplekken en flexplekken te vinden die je kunt huren. Ben je op zoek naar je eigen flexplek of werkplek? We hebben een groot aanbod, zowel in coworking spaces in het centrum van Arnhem als daarbuiten bij bedrijven met extra ruimte. Al het aanbod in Arnhem vind je hieronder, je kunt direct werkplekken met elkaar vergelijken. Wil je een bezichtiging inplannen? Dit kan direct bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Arnhem

Gelredome, een grote diversiteit aan winkels en restaurants, Stadstheater Arnhem, Station Arnhem Centraal en de Sint-Eusebiuskerk; Arnhem is een bedrijvige stad en heeft veel verschillende ondernemingen. Van grote corporaties tot kleine startups; in Arnhem is alles te vinden.

Wil je graag starten met jouw onderneming in Arnhem, maar vind je het moeilijk een werkplek of flexplek te vinden die past bij jouw ideeën? Laat Launchdesk je helpen om de juiste plek te vinden. Huur bijvoorbeeld een flexwerkplek in een coworkingspace in het centrum van de stad of ga voor een bedrijf met extra ruimte waar je een vaste werkplek kunt huren die gemakkelijk bereikbaar is.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Arnhem en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters