Flexplek of werkplek Antwerpen huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Ben je op zoek naar een werkplek of flexplek in Antwerpen? Bekijk hier ons aanbod aan werkplekken en flexplekken in Antwerpen en vergelijk prijzen. Er zijn diverse opties mogelijk, zowel in coworking spaces in het centrum van de stad als in kantoren met extra ruimte buiten het centrum. Bekijk al het aanbod hieronder en plan direct een bezichtiging bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Antwerpen

De Zoo Antwerpen, leuke winkelstraten, de Grote Markt, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, vele restaurants en cafes; Antwerpen is een dynamische stad. Ondernemen kan heel goed in Antwerpen en er is een energieke sfeer door een combinatie van gevestigde ondernemingen en startende bedrijfjes.

Ben je op zoek naar een werkplek of flexplek in Antwerpen maar vind je het lastig om iets te vinden wat bij je past? Launchdesk helpt je graag bij het vinden van de juiste plek. Wat vind je van een werkplek aan de Lange Winkelhaakstraat Carnot, dat dicht bij Antwerpen Centraal ligt en een inspirerende omgeving biedt voor jonge ondernemers?

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Antwerpen en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
 • Alle filters