Flexplek of werkplek Amsterdam huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Wil je een werkplek huren in Amsterdam? Bekijk en vergelijk hier diverse werkplekken. Of je nu zoekt naar een flexplek op de grachten in het centrum van Amsterdam, of een vaste werkplek in een leuke coworking space in Oud-Zuid, alles kun je hier vinden. Lees recensies van kijkers en bekijk alle werkplekken hier. Een bezichtiging kun je direct inplannen bij één of meerdere werkplekken. Via Launchdesk huur je altijd voor de laagste prijs. We helpen je gratis en we sturen je geen ongewenste e-mails. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Amsterdam

De Dam, Het westergasterrein, Leidseplein, het Vondelpark, de Arena en het opkomende Amsterdam-Noord, in Amsterdam is ontzettend veel te zien en te doen. De stad heeft ontzettend veel startups en is daarnaast ook de thuisbasis voor grote kantoren en corporaties. De bedrijfssfeer in Amsterdam heeft voor iedereen wat te bieden.

De juiste werkplek vinden die voldoet aan al je eisen, is niet altijd even makkelijk. Bij Launchdesk helpen we je graag om de juiste werkplek of flexplek te vinden. Je kunt bijvoorbeeld een vaste werkplek huren bij de creatieve ondernemers aan de Singel in het centrum, of de KNSM-Laan in het Oostelijk Havengebied. Of ga voor een flexplek in de coworkingspace aan de Mauritskade, direct naast het Oosterpark. Vlak bij de A10 vind je nog prachtige werkplekken en flexplekken te huur aan de Johan Huizingalaan.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

Launchdesk Amsterdam - Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017 RR, Amsterdam

We zijn nog niet zo lang actief in Amsterdam en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters