Flexplek of werkplek Amstelveen huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Amstelveen is een bedrijvige stad met veel verschillende mogelijkheden om een werkplek of flexplek te huren. Wil je ook een werkplek huren in Amstelveen? Bekijk dan hier alle mogelijkheden en vergelijk prijzen van werkplekken. Waar je ook naar op zoek bent, of je nu in een coworking space wilt werken, of liever bij een bedrijf met extra ruimte; in Amstelveen is het mogelijk. Bekijk hieronder ons volledige aanbod en lees reviews van kijkers. Een bezichtiging kun je direct inplannen bij één of meer werkplekken. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Amstelveen

Winkelcentrum het Stadshart, meerdere groene parken, de Openbare Bibliotheek en het Cobra Museum; in Amstelveen kun je goed starten met jouw eigen onderneming. Naast de grote bedrijven die gevestigd zijn in Amstelveen, zoals KLM en KPMG, zijn er ook verschillende startende ondernemingen te vinden, waardoor de bedrijfssfeer divers is.

Een werkplek of flexplek vinden in Amstelveen kan erg lastig zijn. Wil je graag een werkplek of flexplek huren maar vind je het lastig om iets te vinden? Launchdesk helpt je graag om de juiste plek voor je te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vaste bureaus aan de Doctor Willem Dreesweg, waar je vanuit het pand makkelijk een wandeling kunt maken in één van de groene parken.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Amstelveen en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
 • Alle filters