Flexplek of werkplek Amersfoort huren

Hoe werkt het?

Een werkplek huren via Launchdesk

Wil je werken in het historische en culturele Amersfoort? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor het huren van een werkplek of flexplek in deze stad. Of je nu in een coworking space in het centrum wilt werken of liever aan de rand van de stad een werkplek vindt, er zijn veel verschillende opties. Je kunt hieronder al ons aanbod vinden en prijzen met elkaar vergelijken. Ook vind je hier reviews van anderen en kun je een bezichtiging bij één of meer locaties direct inplannen. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een werkplek

  Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een werkplek in Amersfoort

Het Eemplein, leuke restaurants en cafés, de Koppelpoort, de Lange Jan, diverse winkelstraten zoals de Krommestraat en de Kamperbinnenpoort; Amersfoort is een combinatie van historie en cultuur. Naast jonge ondernemingen vind je in Amersfoort ook verschillende grote verenigingen en corporaties, waardoor de stad heel bedrijvig is.

Wil je graag een werkplek huren in Amersfoort maar vind je het moeilijk om een werkplek te vinden die bij jou past? Bij Launchdesk hebben we diverse opties en helpen we je graag. Zo zijn er diverse werkplekken in een coworking space in het centrum, maar ook daarbuiten kun je goed een werkplek of flexplek vinden.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan de nieuwe werkplek die je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste werkplek: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Amersfoort en hebben hier nog geen locaties met vaste werkplekken. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
25 p.p.
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters