Raadhuisstraat Herengracht

 

Virtual offices huren aan de Raadhuisstraat in Amsterdam Centrum!

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Aan de Raadhuisstraat in Amsterdam Centrum worden verschillende virtual offices aangeboden. Je huurt dan je eigen postadres. De post die je ontvangt zal 3 keer per maand naar een desgewenst adres in Nederland worden gestuurd. Ideaal als je geen echte kantoorruimte nodig hebt!

Foto's van de werkplek en het kantoor

  • ingang kantoorpand trappenhuis virtual offices
  • voorbeeld kantoorruimte huren Amsterdam

Over ons kantoor

Rent office space Raadhuisstraat 20, Amsterdam (7)

Meer over ons kantoor

Virtual offices huren aan de Raadhuisstraat (Centrum)

Aan de Raadhuisstraat in Amsterdam staat dit prachtige kantoorpand dat gebouwd is in 1897. Het gebouw bevindt zich in de buurt Grachtengordel-West, een bruisende omgeving met vele restaurantjes en koffiebarretjes in de nabije omgeving. Het is mogelijk om in dit kantoorpand virtual offices te huren.

Huurprijzen, virtual offices Raadhuisstraat, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Raadhuisstraat in Amsterdam zijn virtual offices te huur. Je kunt je met je bedrijf dan statutair vestigen op dit adres. Per maand krijg je 3 keer de post doorgestuurd naar een desgewenst adres in Nederland. De prijs voor het huren van een virtual office bedraagt €69,- per maand. Ideaal als je geen echte kantoorruimte nodig hebt.

Raadhuisstraat: dé plek om virtual offices te huren

De Raadhuisstraat in Amsterdam is de ideale plek om een virtual office te huren. Het pand is gelegen op een toplocatie in Amsterdam. Binnen een straal van 100 meter vind je al diverse horecagelegenheden. Als je dan toch een keer op locatie bent, kun je er voor kiezen om tijdens de pauze lekker buiten de deur te lunchen.

Locatie en bereikbaarheid, Raadhuisstraat, Amsterdam

Besluit je om een keer het pand te bezoeken, dan kun je het beste met het openbaar vervoer reizen. De dichtstbijzijnde bushalte Dam/Raadhuisstraat ligt op een afstand van slechts 200 meter. Met de auto ben je vanaf de A10 in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een virtual office aan de Raadhuisstraat?

Ben jij op zoek naar een postadres op een leuke locatie en zou jij graag een virtual office willen huren aan de Raadhuisstraat in Amsterdam? Neem voor meer informatie contact op met onze vastgoedconsultants.

Op ons kantoor in Amsterdam Grachtengordel is momenteel niets te huur.


Adres: Launchdesk Raadhuisstraat Herengracht kantoor/werkplek Amsterdam, Raadhuisstraat, Amsterdam Grachtengordel, 085 888 2882

52.3734664.8879299

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Raadhuisstraat Herengracht


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!