Tussen de Bogen Houttuin

 

Groep ondernemers in Amsterdam Centrum

4/5
(4)

Historisch gebouw in een heel gezellige buurt op loopafstand van het Centraal Station

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben een mooie, ruime werkplek in de aanbieding in een leuke buurt vlakbij het station. Zelf werken we hier al jaren met plezier en we zoeken nog iemand die hier ook graag wil werken. We zijn 7 ondernemende vrouwen (niet allemaal op de foto) met allemaal een eigen bedrijf. De sfeer op de werkvloer is heel prettig en ontspannen.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze werkplekken en flexplekken in Amsterdam Centrum

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Flexplekken voor 2 of 3 dagen per week vanaf €110 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Een flexplek voor twee dagen per week. Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €110 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een initiële duur van 6 maanden en is daarna doorlopend met een opzegtermijn van 2 maanden

 • Een flexplek voor drie dagen per week. Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €165 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Tussen de Bogen 59, Amsterdam (14)

Eigen fulltime werkplekken voor €275 per bureau per maand (nu niet beschikbaar)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €275 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een initiële duur van 6 maanden en is daarna doorlopend met een opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Tussen de Bogen 59, Amsterdam (13)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

De buurt is erg levendig. We zitten bij de Haarlemmerdijk en de Jordaan en er zijn talloze plekjes waar je lekker koffie kunt drinken en goed kan lunchen. Daarnaast zijn er leuke plekken om naartoe te wandelen ter onderbreking van het werk, bijvoorbeeld de Jordaan of het Westerpark hier vlakbij. De ruimte zelf is heel prettig. Het is een sfeervolle ruimte met een industriële uitstraling want we zitten onder het spoor. Er zitten hier veel bedrijven, onder iedere boog weer een andere. Dat geeft een leuke sfeer, en het kan handig zijn als je een bepaalde expertise nodig hebt die bij de buren aanwezig is.

Meer over ons kantoor

Gemixt gezelschap

Wij zijn 7 ambitieuze ondernemers met ieder een eigen bedrijf, een gemixt gezelschap. Onze werkzaamheden zijn erg divers. Van een cateringbedrijf tot het boeken van bijzondere hotels. Van begeleiding in non-profit projecten, tot het organiseren van lezingen en excursies over stadsontwikkeling. Wij, Hinke en Ineke, de oorspronkelijke huurders, werken ook samen, we organiseren internationale evenementen.

Veel bedrijvigheid in de buurt

We hebben dit plekje in 2008 gevonden en sindsdien werken we hier met plezier. Het is onderdeel van een viaduct waar de trein over rijdt (er ligt rubber op het spoor, dus de trein hoor je slechts op de achtergrond). Onder het spoor, tussen de bogen zijn bedrijfsruimtes gemaakt. De ruimtes hebben daardoor een mooi gewelfd plafond met een industriële uitstraling. Je vindt in deze buurt veel creatieve ondernemers. Onder elke boog zit weer wat anders. Dat is leuk, maar vaak ook handig. Vooral de printshop hier verderop is heel praktisch om zo dichtbij te hebben.

Culinair Walhalla

We zitten gevestigd in een levendige buurt met heel veel delicatessenwinkels en plekken om goed te lunchen; een culinair Walhalla. Verder zit je hier vlakbij het mooie Prinseneiland en kan je in de pauze lekker wandelen door het Westerpark hier vlakbij . De locatie is centraal en heel fijn. In het centrum, met het station op loopafstand, en een bushalte voor de deur. Op het Haarlemmerplein is een openbare parkeergarage, maar het is ook mogelijk hier een parkeerplek te huren in onze eigen garage. Voor huurders is het tarief lager dan de reguliere prijs.

Goede sfeer

De sfeer is hier heel prettig en open. We zitten allemaal op één lijn wat betreft hoe we werken. Er wordt vaak stil en geconcentreerd gewerkt maar regelmatig wordt de stilte doorbroken om het over belangrijke maar vooral ook onbelangrijke dingen te hebben.. Daarnaast staan we open om even zakelijk te sparren over de werkzaamheden. Dat kan heel verfrissend zijn, ook al doen we heel verschillende dingen. Er zijn vier werkplekken in onze ruimte. Twee van ons werken fulltime, de anderen werken parttime. Je weet nooit wie aanwezig is omdat we allemaal regelmatig elders moeten zijn voor ons werk, maar dat is juist leuk. Soms zit je alleen, soms met zijn tweeën, soms is het volle bak. We werken hier wel allemaal omdat we buiten de deur werken prettig vinden en zijn hier doorgaans vaak te vinden.

Buiten in het zonnetje zitten

Qua faciliteiten hebben we alles wat je nodig hebt. Een bureau en bureaustoel. Een ingerichte keuken, een schrijfbord, een loungehoek met een bank. Je krijgt kastruimte, er wordt hier schoongemaakt en je krijgt de sleutel. Daardoor kan je hier 24/7 naar binnen komen en werken wanneer je wilt. Buiten staat een tuinbankje , want we hebben een groot deel van de dag zon en dan is het lekker om daar je koffie te drinken. Gezamenlijk hebben we een groepsapp wat overleg makkelijk maakt. Een extraatje is het kerstpakket. Die maken we voor elkaar met kerst omdat we dat een beetje missen als zelfstandig ondernemer. We hebben zo nu en dan weleens gezamenlijk een spontane borrel, maar dat gebeurt wat ons betreft te weinig. We zijn makkelijk in de omgang en sociaal. Toevallig zijn de huurders nu allemaal vrouwen, maar dat de toekomstige huurder een vrouw moet zijn, is helemaal geen vereiste.

Op ons kantoor in Amsterdam Centrum is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

4 beoordelingen

(4)

"Heel erg leuk! Ik zou er dolgraag een bureau huren."

Kijker in februari 2016

"Het was superleuk, alleen wil ik nog even nadenken of het op dit moment iets voor mij is."

Kijker in augustus 2015

"Over Tussen de Bogen ben ik enthousiast. Leuke locatie, aardige, spontane dames en er was een goede klik. Het kantoor is goed bevallen."

Kijker in juni 2015

"Tussen de Bogen, was knus intiem en met vier dames."

Kijker in juni 2015

Adres: Launchdesk Tussen de Bogen Houttuin kantoor/werkplek Amsterdam, Tussen de Bogen, Amsterdam Centrum, 085 888 2882

52.3841184.886605

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Tussen de Bogen Houttuin


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!