Vacature part-time operationeel medewerker (Vervuld!)

"We zijn op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen in verschillende operationele taken. "

Update 2 november 2015: Let op!! Deze vacature is inmiddels vervuld!

In eerste instantie zul je vooral samenwerken met Marieke, Jenny en Matthew (bekijk hier het huidige team).

Wat wij bouwen

Launchdesk verbindt ondernemers die een leuke, inspirerende werkplek zoeken, met bedrijven die werkplekken of kantoorruimte over hebben. Onze belangrijkste bezigheden zijn het continu vinden van nieuwe huurders, het continu aansluiten van nieuwe locaties, en het verzorgen van de huuradministratie voor onze verhuurders.

Werkzaamheden

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het online zetten van nieuwe locaties die zich willen aansluiten bij Launchdesk. Je plant zelf telefonische afspraken met de verhuurders in voor het doen van een intake. Je coördineert dat onze fotografen langsgaan op locatie en zorgt dat de locatie goed op onze website komt te staan. Daarnaast zijn er verschillende marketing-gerelateerde taken. In overleg met Jenny, kunnen jullie je werkzaamheden onderling verdelen.

Tijdsbesteding

Idealiter heb je elke dag wel wat tijd beschikbaar om voor ons te werken. De tijdsbesteding varieert per week en hangt af van de drukte op het moment. Je zal in de praktijk dus niet elke dag hoeven te werken, maar meer: één uur hier, een paar uur daar. In eerste instantie zal het bij elkaar waarschijnlijk zo’n tien a vijftien uur per week zijn. Je werkt vaak samen met het team<.a> op kantoor, maar af en toe kun je ook thuis werken. We geven je een nul-uren contract of je kunt werken op freelance basis.

Wat je van ons mag verwachten

Wat wij van je verwachten

Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Mail dan naar Marieke Schoutsen - [email protected]

Wat we graag van je willen weten

Motivatie voor de functie, geef ook eerlijk aan waar je wel en niet goed in bent. Stuur ook je cv mee.