Launchdesk overgenomen door SKEPP

"We zijn erg blij dat we vandaag kunnen aankondigen dat Launchdesk per 1 oktober wordt overgenomen door SKEPP. "

Launchdesk is gestart in 2013 met het doel om een platform te creƫren waar ondernemers de beste plek kunnen vinden om te ondernemen en verhuurders met locaties in alle maten ondersteunt in het vinden van huurders.

We hebben ruim 3 jaar keihard gewerkt om deze visie waar te maken. We begonnen met 5 kantoren, maar hebben Launchdesk inmiddels uitgebouwd tot een volwassen en waardevol platform voor ondernemers en verhuurders. We zijn trots op het product dat we hebben neergezet en we zijn trots op de hoeveelheid mensen die we hebben kunnen helpen in de afgelopen jaren.

Enige tijd geleden maakten wij kennis met SKEPP, een inspirerend en ambitieus bedrijf met een vergelijkbaar platform. We hebben besloten om de samenwerking aan te gaan met SKEPP omdat we er in geloven dat ons platform hierdoor enorm kan verbeteren en groeien.

Wat gebeurt er met Launchdesk?

Het Launchdesk platform zal blijven draaien. SKEPP gaat Launchdesk in haar huidige vorm voortzetten en uitbouwen. Voorlopig zullen Sander en Marieke (de oprichters) hier nog een actieve rol in hebben. Anna blijft contactpersoon voor de huuradministratie.

Het sales team wordt uitgebreid. De huuradministratie zal nagenoeg hetzelfde blijven. Huurfacturen en huurcontracten worden vanaf 1 oktober 2016 verzorgd door SKEPP Pitch BV. Alle huurders en verhuurders op ons platform krijgen hierover apart bericht per e-mail.

Als je vragen hebt over de overname, mail dan naar [email protected]

We hebben met heel veel plezier gewerkt aan Launchdesk, en we kijken enorm uit naar de volgende fase die we samen aangaan met het team van SKEPP.

~ Marieke, Sander en het team van Launchdesk