Schipholweg Schalkwijker

 

Huur een kantoorruimte aan de Schipholweg in Haarlem. Je huurt hier je eigen kantoorruimte vanaf 21 m2.

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

In dit kantoorpand kun je zowel kantoorruimten als virtual offices huren op een hele fijne locatie. Niet alleen is dit kantoorpand gevestigd in een rustige buurt, het bruisende centrum van Haarlem ligt ook op een steenworp afstand. Momenteel zijn er diverse internationale en nationale bedrijven die ruimten huren op deze locatie, denk aan bedrijfstakken als: consultancy, sales, boekhouding en advies. Maar ook is er een creatieve afdeling binnen het kantoorpand waar fotografen, tekstschrijvers en journalisten werkzaam zijn. Oftewel, voor eenieder is bij hier een passende ruimte, die geheel naar eigen invulling kan worden vormgegeven.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze kantoorruimtes in Haarlem Oost

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen kantoorruimtes tussen de 21 en 40 m² vanaf €299 per maand (nu niet beschikbaar)

  • Eigen kantoorruimte van 21m². Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €299 / maand
Voorzieningen

Inclusief vergaderplek, kvk-inschrijving, postadres, pantry en parkeergelegenheid

Opzegtermijn

Een initiële duur van 3 maanden en daarna een doorlopende opzegtermijn van één maand

Rent office space Schipholweg 1, Haarlem (14)
  • Eigen kantoorruimte van 40m². Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €500 / maand
Voorzieningen

Inclusief vergaderplek, kvk-inschrijving, postadres, pantry en parkeergelegenheid

Opzegtermijn

Een initiële duur van 3 maanden en daarna een doorlopende opzegtermijn van één maand

Rent office space Schipholweg 1, Haarlem (15)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Het kantoorpand is gemoderniseerd en heeft een verwelkomende uitstraling. Dit kantoorgebouw is gelokaliseerd nabij het centrum van Haarlem, binnen 10 minuten sta je dan ook in de binnenstad waar een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden te vinden is. Niet alleen heerst er een gezellige sfeer binnen dit kantoorgebouw, ook is het een ideale locatie om je klanten te ontvangen. Er gratis parkeergelegenheid en er zijn voldoende spreekkamers aanwezig. Kom gerust eens langs!

Meer over ons kantoor

Kantoorruimte huren aan de Schipholweg in Haarlem

In dit kantoorgebouw worden diverse kantoorruimtes van verschillende metrages aangeboden. Deze worden leeg opgeleverd zodat je geheel vrij bent om een eigen twist te geven aan het interieur. Er is in alle ruimten zeer mooi, natuurlijk licht dat binnenvalt dankzij de grote ramen. De uitstraling oogt zakelijk en modern. Daarnaast is het mogelijk om een virtual office te huren. Kortom: diverse mogelijkheden binnen één kantoorpand!

Huurprijzen, Schipholweg, Haarlem

Hetgeen dat het aanbod op deze locatie typeert is dat je waarde krijgt voor je geld, oftewel hoge kwaliteit voor een lage prijs. De huurprijzen zijn niet hoog, toch zit je op een ideale locatie in Haarlem en zijn de facilitaire voorzieningen van hoge kwaliteit. Zo huur je een kantoorruimte van 21 m2 voor slechts €299,- per maand. Zoals reeds beschreven heerst er een gezellige en prettige werksfeer in dit kantoorpand waar iedereen zich gauw thuis zal voelen. Deze combinatie maakt dit kantoorpand uniek en de moeite waard om te gaan huren.

Schipholweg, pantry, vergaderruimten en high-speed internet.

Iedere verdieping heeft een eigen pantry die van alle gemakken is voorzien. Op de creatieve afdeling is zelfs een grote keuken aanwezig waar iedereen gebruik van mag maken. Verder beschikt het kantoorgebouw over goede vergaderruimtes en diverse spreekkamers die gratis gebruikt mogen worden. Online reserveren hiervoor is mogelijk. Daarnaast is het pand zeer goed bereikbaar voor mindervaliden. Er is een fietsenstalling en gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ten slotte zijn alle ruimtes voorzien van een wifi-verbinding via glasvezelinternet. Binnen ons pand ervaar je een open, gezellige sfeer. Desondanks is er ook een formele sfeer aanwezig. Er is weinig doorloop binnen dit kantoorgebouw, dat wil zeggen dat de meeste bedrijven hier voor langere periodes een ruimte huren. Hierdoor ervaart men een prettige samenwerkingen en kennen de huurders elkaar al langere tijd.

Locatie en bereikbaarheid, Schipholweg, Haarlem

Het kantoorpand wordt voornamelijk omgeven door woningen, het is niet bepaald een zakelijk industrieterrein. Zo vind je op 1 minuut loopafstand een supermarkt en even verderop andere winkels. De omgeving is erg rustig en op kantoor doet iedereen lekker zijn eigen ding. Toch ligt de A9 praktisch naast de deur en is het bruisende, historische centrum van Haarlem erg dichtbij. Hier zijn talloze winkels en horecagelegenheden voor al uw benodigdheden en natuurlijk genoeg mogelijkheden om na werktijd een gezellig café te bezoeken. Het busstation ligt tegenover ons kantoor en brengt je binnen een mum van tijd naar het centrum of het NS-station.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schipholweg in Haarlem?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Haarlem en ben je geïnteresseerd in dit kantoorpand door de bovenstaande tekst? Neem dan een keer een kijkje! Bij ons plan je gratis en vrijblijvend een rondleiding in.

Op ons kantoor in Haarlem Oost is momenteel niets te huur.


Adres: Launchdesk Schipholweg Schalkwijker kantoor/werkplek Amsterdam, Schipholweg, Haarlem Oost, 085 888 2882

52.37112932115664.6418508060045

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Schipholweg Schalkwijker


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!