Hogehilweg Karspeldreef

 

Bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Zuid-Oost

4/5
(8)

Een industrieel bedrijfsverzamelgebouw vlak bij Amsterdam Arena

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

In ons gave bedrijfsverzamelgebouw, vlakbij Amsterdam Bijlmer Arena, hebben wij een aantal kantoorruimtes beschikbaar. Ons eigen bedrijf geeft speech-trainingen en coaching. Daarom zouden we het fantastisch vinden om onze kantoren te verhuren aan mensen die ook bezig zijn met communicatie, in de breedste zin van het woord. In het pand hebben we veel gezellige algemene ruimtes, presentatieruimtes, een café-restaurant en zelfs een sportschool!

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze werkplekken en kantoorruimtes in Amsterdam Zuid-Oost

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 7 juni 2022)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen fulltime werkplekken voor €175 per bureau per maand (nu niet beschikbaar)

 • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €175 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, vergaderplek, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een proefperiode van één maand en is daarna doorlopend met een opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Hogehilweg 20, Amsterdam (16)

Eigen kantoorruimtes tussen de 20 en 60 m² vanaf €450 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Eigen kantoorruimte van 20m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €450 / maand
Voorzieningen

Inclusief internetmogelijkheden, vergaderplek, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een proefperiode van één maand en is daarna doorlopend met een opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Hogehilweg 20, Amsterdam (15)
 • Eigen kantoorruimte van 30m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €675 / maand
Voorzieningen

Inclusief internetmogelijkheden, vergaderplek, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een proefperiode van één maand en is daarna doorlopend met een opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Hogehilweg 20, Amsterdam (18)
 • Eigen kantoorruimte van 60m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €1.350 / maand
Voorzieningen

Inclusief internetmogelijkheden, vergaderplek, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een proefperiode van één maand en is daarna doorlopend met een opzegtermijn van 2 maanden

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

In ons industriële, huiselijke kantoor willen we graag een broedplaats voor bedrijven en ondernemers creëren. Het zou fantastisch zijn als ons pand de thuisbasis voor veel communicatieve bedrijven wordt. Ons eigen bedrijf heeft een groot netwerk en klantenbestand, er is daarom een grote kans dat we elkaar zouden kunnen versterken en nog betere diensten kunnen aanbieden aan onze klanten. De bereikbaarheid van ons kantoor is met zowel het openbaar vervoer als met de auto erg goed. We zouden het ontzettend leuk vinden als je een keer langs komt om ons kantoor te bekijken!

Meer over ons kantoor

Over ons

Het gebouw - ook wel Lab Arena genoemd - is eigendom van ons bedrijf. We zitten zelf op de tweede verdieping en geven speech trainingen aan groepen, maar coachen ook individuen. Deze trainingen zijn heel speels en kleurrijk en zijn vooral gericht op het zo goed mogelijk kunnen overbrengen van jouw verhaal of idee. Er komen hier mensen uit de politiek, maar bijvoorbeeld ook ondernemers uit de zakenwereld. Op de eerste verdieping van ons gave pand hebben we een aantal mooie, lichte kantoorruimtes en werkplekken gecreëerd. Wij zouden het tof vinden om mensen in het pand te hebben die ook bezig zijn met communicatie, in de breedste zin van het woord. Denk aan marketing, pr, webdesign, filmmakers, etc.

Het pand

Op de begane grond van ons pand vind je een health-center met een sportschool waar onder andere lunch-workouts, yoga en cross-fit gegeven worden. Uiteraard zijn hier ook fijne douches zodat je na het sporten weer fris aan het werk kunt. Ook hebben we een stoer café-restaurant waar je van de lekkerste verse, biologische broodjes kunt genieten en een heerlijke kop koffie of borrel kunt drinken. Het hele pand heeft een industriële, huiselijke en warme uitstraling en veel gezellige algemene ruimtes.

De omgeving

Ons gezellige kantoor ligt vlakbij Amsterdam Bijlmer Arena. Dit is een bedrijventerrein waar het, wat ons betreft, best wat meer mag gaan leven. Ons café-restaurant kan hier ontzettend veel aan bijdragen. Vanaf het station ben je binnen tien minuutjes bij ons kantoor en ook met de auto is de bereikbaarheid ontzettend goed. In de buurt zijn genoeg parkeerplaatsen.

Wat krijg je van ons?

Als je bij ons een kantoorruimte gaat huren kunnen wij deze voor je inrichten, maar je kunt er ook voor kiezen om dat zelf te doen. Het restaurant dient als receptie en je gasten worden daar netjes ontvangen. Verder kun je gebruik maken van de volledig uitgeruste keuken en het internet. Op de tweede verdieping hebben wij ons eigen kantoor met een aantal grote presentatieruimtes. Hier kun je in overleg ook gebruik van maken. Daarnaast kun je met een fantastische korting sporten bij de sportschool op de begane grond van ons pand. Tevens is er een onbeperkt aantal parkeerplaatsen te huur voor €165,- per parkeerplaats per maand.

De sfeer

We hebben in ons pand veel openbare ruimtes. Hier is genoeg plek voor gezelligheid en bijvoorbeeld een spontaan potje tafelvoetbal. In de keuken staat een lange tafel waar je fijn kunt lunchen en in het hele gebouw hangt een knus huiskamergevoel. In het restaurant gaat zeker een gezellige vrijdagmiddagborrel plaatsvinden! We hopen op een bijzondere kruisbestuiving en een broedplaats van gave, communicatieve bedrijven.

Op ons kantoor in Amsterdam Zuid-Oost is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

8 beoordelingen

(8)

"Was erg fijn. Het is een leuke pand met leuke mensen. Ik moet alleen bedenken over het parkeren, want ik ben bang dat er vaak klanten komen zonder eerst te bellen. Ik ben dus nog even verder aan het kijken, maar dit pand zit wel in gedachten ;)"

Kijker in januari 2016

"Leuk kantoor, maar past niet helemaal bij wat ik zoek."

Kijker in januari 2016

"wij zien zeker mogelijkheden. Het nadeel vonden wij alleen dat er geen parkeergelegenheid is. We willen investeren in een auto, dus daar moeten we rekening mee houden. Op de Hogehilweg is nog niets verhuurd, wat ons ook nog weerhoudt."

Kijker in januari 2016

"Leuk kantoor hoor! We hebben alleen meerdere opties en we moeten er nog even over nadenken."

Kijker in januari 2016

"Geweldige bezichtiging. Goede ontvangst, mooie ruimtes en een erg leuk gebouw. Ik ga nog één ander pand bekijken, dus het wordt één van die twee panden. Ik laat het volgende week weten!"

Kijker in januari 2016

"Het is een leuke locatie met veel potentie, alleen zijn de parkeerkosten erg duur (bijna net zo duur als een vast werkplek per maand) dit is voor mij niet ideaal."

Kijker in december 2015

"Leuk pand, ga ik zeker in overweging nemen."

Kijker in december 2015

"Goed. Een inspirerend en compleet pand, mooie werkruimtes, goede vibe. Waar wij alleen tegenaan lopen zijn de hoge parkeerkosten (eur 150-200 p/mnd per plek). Bereikbaarheid met de auto is voor ons essentieel."

Huurt vanaf december 2015

Adres: Launchdesk Hogehilweg Karspeldreef kantoor/werkplek Amsterdam, Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost, 085 888 2882

52.3065044.946667

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Hogehilweg Karspeldreef


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!