Paul van Vlissingenstraat Spakler

 

Bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Amstel Business Park

5/5
(1)

Industrieel kantoor in Oost, omringd door creatieve bedrijven

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Bent u de eigenaar van een klein bedrijf en op zoek naar een kantoorruimte omringd door gevarieerde, creatieve bedrijven? Dan bent u hier aan het juiste adres. Hier heeft u namelijk de mogelijkheid om uw bedrijf opnieuw tot leven te laten komen, een eigen sfeer te creëren en tegelijkertijd bevindt u zich in de buurt van creatievelingen. Kunstenaars, een radiostation, reclamebedrijven en zo zijn er nog veel meer bedrijven binnen het pand te vinden. Bomvol creativiteit dus!

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • Strak en efficiënt
 • Ontspannen werken in het Amstel Business Park
 • Lichte werkplekken in Amsterdam Oost
 • Geoutilleerde pantry
 • Kantoorruimte met industriële stijl
 • Praktische inrichting
 • Hoge, lichte en goedkope werkruimte
 • Sober en doelmatig
 • Een ruime en lichte plek om te werken
 • Creëer een eigen sfeer

Onze kantoorruimtes in Amsterdam Amstel Business Park

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen kantoorruimte van 65 m² voor €1.250 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Eigen kantoorruimte van 65m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €1.250 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, printen, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 3 maanden

Rent office space Paul van Vlissingenstraat 2F, Amsterdam (14)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Rent office space Paul van Vlissingenstraat 2F, Amsterdam (4)

In het Amstel Business Park vindt u het pand waarin het kantoor gevestigd is. Het ligt nabij het water, op loopafstand van een aantal metrostations en naast knooppunt Amstel. Kortom; de ideale locatie! En of dat nog niet genoeg is, bevindt zich ook nog parkeergelegenheid pal voor de deur. De buurt beschikt over een scala aan creatieve mensen en er heerst een gezellige doch zakelijke sfeer. Een inspirerende omgeving waar eenieder zich snel op zijn gemak voelt.

Meer over ons kantoor

De kantoorruimte

Het aanbod betreft een kantoorruimte van circa 65 m2 inclusief bureaus. Het aantal bureaus kan variëren van vier tot zes stuks, afhankelijk van waar vraag naar is. De ruimte is zeer licht vanwege het hoge plafond, wat overigens een industriële stijl creërt zoals ook te zien is op de verschillende foto’s. Het kantoor heeft een eigen voordeur en voor op straat is het vrij rustig. De ruimte grenst aan een andere ruimte die reeds wordt verhuurd aan een muzikant.

Sfeer naar eigen invulling

Zoals hierboven al vermeld staat heeft de kantoorruimte van zichzelf een vrij industrieel, modern karakter. Wanneer u ervoor kiest om de ruimte te huren dan kunt u zelf verdere invulling geven aan de sfeerzetting binnen de ruimte. De mensen in de buurt zijn heel open en behulpzaam. Een gezamenlijke lunch was nog nooit zo makkelijk, naast de deur bevinden zich namelijk prachtig en ook zeker gezellige eetcafés. Voor degene die zin heeft in een vette hap, is de Febo ook zeker niet ver verwijderd van kantoor.

De faciliteiten op een rijtje

Naast een unieke ruimte staat op het kantoor ook een nieuwe printer waar gebruik van gemaakt mag worden. De ruimte is voorzien van internetverbinding en er staan voldoende kasten. In overleg is het geen probleem om ook daar gebruik van te maken. Een moderne keuken staat ook in de kantoorruimte. In de keuken is een ingebouwde combimagnetron, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een koelkast en een broodrooster. En in de ruimte staat ook een grote tafel voor eventuele vergaderingen die plaatsvinden. Oftewel, dit kantoor is startklaar voor gebruik!

De omgeving en bereikbaarheid

Op vijf minuten loopafstand ligt het metrostation Overamstel en niet veel verder uit de buurt ligt ook het metrostation Van Der Madeweg. Snelwegen als de A1, de A2 en de A10 grenzen aan de hoofdweg voor het pand en de buurt beschikt over ruim voldoende gezellige cafés en winkels. Dichtbij is ook een grote bouwmarkt te vinden. Parkeren kan pal voor de deur, echter wel op huurbasis. Van het metrostation ben je met 10 minuten op het Centraal Station in Amsterdam en Station Amstel is nog geen drie minuten reizen.

Een oude kauwgomfabriek omgetoverd

Hetgeen deze kantoorruimte zo aantrekkelijk maakt is het feit dat de bereikbaarheid zeer gemakkelijk is vanwege de nabij gelegen metrostations en snelwegen. Daarnaast is het van grote toegevoegde waarde dat de kantoorruimte zich bevindt in een pand vol met andere creatieve bedrijven. Iets wat vroeger werd gebruikt om kauwgom te maken is nu omgetoverd tot een levendig pand vol met creatievelingen.

Op ons kantoor in Amsterdam Amstel Business Park is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

1 beoordeling

(1)

"Erg leuk!"

Huurt vanaf oktober 2015

Adres: Launchdesk Paul van Vlissingenstraat Spakler kantoor/werkplek Amsterdam, Paul van Vlissingenstraat, Amsterdam Amstel Business Park, 085 888 2882

52.3335924.921349

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Paul van Vlissingenstraat Spakler


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!