Stadsring Heiligenberger

 

Bedrijfsverzamelgebouw in Amersfoort Centrum

5/5
(2)

Leuk pand vol verschillende bedrijven dicht bij de historische binnenstad

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Wij hebben een heel leuk pand aan de Stadsring in Amersfoort. Ons team is echt top en we doen er alles aan om je hier zo veel mogelijk thuis te laten voelen. De sfeer is hier erg laagdrempelig en echt iedereen kent elkaar. Voor ondernemers hebben we heel veel diensten die we kunnen leveren, van een centrale postbus tot grote trainingsruimtes. We verhuren in ons pand mooie kantoorruimtes.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze kantoorruimtes in Amersfoort Centrum

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen kantoorruimtes tussen de 19 en 27 m² vanaf €400 per maand (nu niet beschikbaar)

  • Eigen kantoorruimte van 19m². Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €400 / maand
Voorzieningen

Inclusief kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 3 maanden

Rent office space Stadsring 181, Amersfoort (17)
  • Eigen kantoorruimte van 27m². Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €550 / maand
Voorzieningen

Inclusief kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een opzegtermijn van 3 maanden

Rent office space Stadsring 181, Amersfoort (16)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Er zitten meer dan dertig bedrijven in ons pand, sommige daarvan zijn grotere bedrijven met een paar man personeel, anderen zijn nou juist eenpitters. De groep ondernemers is echt heel erg gevarieerd, er zitten bijvoorbeeld start-ups, internetbedrijven, maar ook advocaten, mediators en architecten. We hebben absoluut geen voorkeuren voor nieuwe huurders, iedereen is hier welkom.

Meer over ons kantoor

In de buurt

Door de fantastische locatie van ons kantoor sta je zo in de leuke historische binnenstad van Amersfoort. Hier vind je veel gezellige cafés en restaurants, zoals bijvoorbeeld Sloop en Alberts. Aan de overkant van de straat is een leuk plantsoentje waar je lekker even de benen kan strekken. Met het openbaar vervoer ben je vanaf centraal station zo bij ons. Buslijnen 5, 6, 78 en 101 stoppen hier praktisch voor de deur. Met de auto ben je vijf minuten van de snelweg A1/A28 verwijderd.

Voorzieningen

We proberen zo veel mogelijk uit handen te nemen voor de ondernemers in ons pand. Zo hebben we bijvoorbeeld een bemande receptie, postverzorging, secretariële ondersteuning en schoonmaakdiensten. Uiteraard is er een goede internetverbinding en kan je hier scannen en printen. Er zijn een paar grote vergaderzalen en een aantal kleinere spreekkamers die per uur te huur zijn. Daarnaast vind je op elke verdieping een eigen keukenblokje en is er een groot restaurant waar je kan lunchen. Verder is er een lift en is het pand geheel rolstoeltoegankelijk.

Je werkplek

De losse kantoorruimtes worden in principe leeg opgeleverd maar kunnen ook door ons worden gemeubileerd. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om een kantoor te delen. Als je bijvoorbeeld alleen op maandag en donderdag zou willen werken in het kantoor, dan zoeken wij naar een bedrijf dat de ruimte op de andere dagen zou kunnen vullen. Heb je nog andere wensen dan zijn die uiteraard bespreekbaar.

Het pand

Ons pand heeft een erg kleurrijke en vriendelijke uitstraling. Vanaf de Stadsring loop je via de twee schuifdeuren direct ons pand in. Hier vind je meteen de bemande receptie en zie je de grote trappen en de lift die je naar alle verschillende verdiepingen brengen. De verschillende kantoorruimtes en vergaderzalen zijn verspreid over het hele pand ingericht.

Sociaal

De sfeer is bij ons erg toegankelijk en laagdrempelig. Je leert hier echt heel erg makkelijk andere ondernemers kennen. Een keer in de maand hebben we een netwerkborrel en eens in de twee maanden organiseren we een ondernemersdialoog waarbij we ook gastsprekers uitnodigen en ondernemers met elkaar kunnen sparren. Ook barbecueën we elke zomer. Dit is een erg leuke manier om hier de andere huurders beter te leren kennen, maar ook externe ondernemers zijn dan van harte welkom. Hoewel er hier erg veel zelfstandigen werken, krijg je hier heel makkelijk het gevoel dat je collega's hebt in het pand.

Op ons kantoor in Amersfoort Centrum is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

2 beoordelingen

(2)

"Mooi kantoor, ik ga hier de komende periode een ruimte huren."

Huurt vanaf juni 2015

"We hebben hier een hele leuke rondleiding gehad! Mooi kantoor en de locatie is ook goed. Ik ga er nog even goed over nadenken en wellicht nog een keer met een collega terug."

Kijker in juni 2015

Adres: Launchdesk Stadsring Heiligenberger kantoor/werkplek Amsterdam, Stadsring, Amersfoort Centrum, 085 888 2882

52.1555195.396622

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Stadsring Heiligenberger


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!