Kantoorruimte Nijmegen huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

De Grote of Sint-Stevenskerk, de Waag, het Goffertpark, leuke winkelstraten en restaurants, LUX en de Stadsschouwburg; het culturele Nijmegen verveelt nooit. Naast alle kleine ondernemers en winkeliers hebben ook grotere corporaties Nijmegen als hun thuisbasis. Huur ook een kantoor in het altijd gezellige Nijmegen, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelpand waar je jouw eigen kantoor kunt inrichten. Al ons aanbod vindt je hieronder, of je nu een kantoor op een bedrijventerrein zoekt of liever een kantoorruimte huurt in het centrum van Nijmegen. Een bezichtiging kun je direct inplannen bij één of meer kantoren. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Nijmegen

Vind je het lastig om een kantoorruimte te vinden in Nijmegen die voldoet aan jouw voorwaarden? Launchdesk heeft een ruim aanbod en helpt je graag met zoeken. Huur bijvoorbeeld een kantoor in het bedrijfsverzamelpand op het bedrijventerrein Kerkenbos. Of huur een ruimte in het historische pand aan de Molenveldlaan wachters.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Nijmegen en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters