Dunantstraat Hoochweg

 

Coworking space in Rotterdam Delfshaven

In dit monumentale pand in het centrum van Rotterdam zijn werkplekken beschikbaar voor creatieve ondernemers.

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

In dit prachtige pand wat ooit een drukkerij was, zijn werkplekken beschikbaar voor jonge en creatieve ondernemers die open staan voor nieuwe samenwerkingen.

Foto's van de werkplek en het kantoor

Onze werkplekken in Rotterdam Delfshaven

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen fulltime werkplekken voor €250 per bureau per maand (nu niet beschikbaar)

  • Een eigen fulltime bureau. Bekijk
  • 0 beschikbaar
  • €250 / maand
Voorzieningen

Inclusief postverwerking, bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 3 maanden

Rent office space Dunantstraat 8, Rotterdam (16)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

De sfeer in dit monumentale pand is informeel en gezamenlijk. Er is hier ruimte voor gezelligheid en mooie samenwerkingen. De verhuurders vinden het belangrijk dat je hier een bruikbaar netwerk opbouwt zodat je als ondernemer kunt groeien. Werk jij bijvoorbeeld als tekstschrijver of webdeveloper, ben je app-ontwikkelaar of doe je iets anders in de creatieve branche? Dan is dit de ideale werkplek voor jou.

Meer over ons kantoor

Een unieke kans voor jou

Jonge creatieve ondernemers kunnen in dit pand direct aan de slag op een van de beschikbare flexwerkplekken. Het is een ruimtelijke plek, waar je heerlijk kunt werken aan jouw onderneming. Als huurder kom je hier niets te kort. De koffie, thee en het fruit kun je gerust pakken bij de bar, en het ontvangst voor jou en je klanten is hartelijk.

Gebruik de vergaderzaal of bar

Natuurlijk is er een vergaderzaal beschikbaar, deze vergaderzaal was ooit een garage toen het pand nog gebruikt werd als drukkerij. Als je een één-op-ééngesprek wilt, of even rustig wilt bellen kan dit in de loungeruimte. Dit is een rustige ruimte waar jij je even kunt afzonderen. Voor brainstormsessie is er een werkplek gecreëerd met een scrum-muur. De perfecte plek om nieuwe ideeën te ontwikkelen. De bar is een fijne ontmoetingsplek waar je even lekker kunt kletsen of na werktijd nog even een borrel kunt drinken.

Laat samenwerkingen ontstaan

Elke vrijdag kun je aan de bar na werk een borrel drinken met de andere jonge ondernemers. En elk kwartaal kun je een meeting bijwonen. Jij kunt dan jouw plannen als ondernemer presenteren aan de anderen. Op die manier weet iedereen van elkaar wat hij of zij goed kan! Zo ontstaan er raakvlakken en samenwerkingen. De verhuurder heeft een groot netwerk en kan jou misschien wel introduceren. Op deze plek gunt iedereen elkaar mooie samenwerkingen.

Een mooie en goede locatie

De uitstraling en inrichting van het pand is prachtig, maar de locatie ook. De dichtstbijzijnde metrohalte is nog geen 3 minuten lopen en op 3 haltes van station Blaak vandaan. De verbinding naar het station Rotterdam Alexander en Rotterdam Centraal is ideaal. En omdat het pand zich in het centrum bevindt, zijn de supermarkt, bruine kroeg en hippe lunchrooms om de hoek te vinden. Ben je op de fiets? Dan kun je jouw fiets in de fietsenstalling zetten.

Uniek pand en unieke kans

Dit monumentale pand heeft een prachtig hoog plafond en veel ramen. De ruimtelijkheid en het daglicht zorgen voor een fijne, open sfeer en werkplek. De inrichting is toegankelijk, hip en gemaakt voor ontmoetingen. Overal zijn verschillende plekken te vinden waar je even kunt zitten, kletsen of brainstormen. Dit pand zit vol creativiteit en dat straalt het ook uit. Wil je dit pand met eigen ogen bekijken? Maak dan snel een afspraak zodat je snel aan de slag kunt op jou nieuwe werkplek!

Op ons kantoor in Rotterdam Delfshaven is momenteel niets te huur.


Adres: Launchdesk Dunantstraat Hoochweg kantoor/werkplek Amsterdam, Dunantstraat, Rotterdam Delfshaven, 085 888 2882

51.90728034.4580431

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Dunantstraat Hoochweg


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

  • Parttime flexplek
  • Eigen bureau
  • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!