Barentszplein Silodam

 

Bedrijf met extra ruimte in Amsterdam Houthavens

2/5
(3)

Stijlvol kantoor met ruime bureaus in hippe buurt van Amsterdam

Kijken bij dit kantoor

Geen extra kosten, geen ongewenste e-mails

Introductie

Het kantoor is gevestigd een modern gebouw bij het IJ, tussen de Oude Houthaven en het Westerdok. De stijlvolle ruimte ligt voor de helft onder straatniveau en heeft een grote voorgevel van glas. In totaal zijn er zes werkplekken. Je vindt hier alles wat je nodig hebt en in de directe omgeving zijn veel leuke voorzieningen.

Foto's van de werkplek en het kantoor

 • werkplek huren in Amsterdam gemeubileerd
 • keukentje in kantoorgebouw amsterdam
 • afgesloten toilet in kantoorruimte amsterdam
 • kopieerfaciliteiten in kantoorpand amsterdam
 • Werkplek huren in gezamenlijke ruimte amsterdam

Onze kantoorruimtes in Amsterdam Houthavens

Te huur op ons kantoor

(Bijgewerkt op 31 januari 2020)

Op ons kantoor is nu te huur:

Eigen kantoorruimte van 60 m² voor €1.500 per maand (nu niet beschikbaar)

 • Eigen kantoorruimte van 60m². Bekijk
 • 0 beschikbaar
 • €1.500 / maand
Voorzieningen

Inclusief bureau, internetmogelijkheden, koffie/thee, printen, vergaderplek, kastje/kluisje, kvk-inschrijving, postadres en pantry

Opzegtermijn

Een doorlopende opzegtermijn van 2 maanden

Rent office space Barentszplein 2D, Amsterdam (5)

Bekijk prijzen & faciliteiten

Over ons kantoor

Kantoorruimte huren in Amsterdam huiselijke sfeer

Mijn kantoor ligt op een mooie locatie, op ongeveer tien minuten lopen van het centraal station. De bus stopt hier bovendien voor de deur. In de directe omgeving vind je cafeetjes, een broodjeszaak, de Coffeecompany en Bagels & Beans. Als je hier komt huren mag je gebruik maken van alle voorzieningen: de vergadertafel, het keukentje, een printer en natuurlijk je eigen werkplek.

Meer over ons kantoor

Over ons

Ik ben nu een kleine vijfendertig jaar actief als zelfstandig architect. Ik ben een allrounder en doe veel verschillende projecten. Ik heb onder andere winkels in de PC Hooftstraat ontworpen, luxe appartementen op Plantage Muidergracht, en een project in het Magnaplaza begeleid. Momenteel neemt het ontwerpen wat af, en begeleid ik veel projecten op locatie. Als je een losse werkplek wilt huren heb ik een voorkeur voor mensen in de creatieve sector, het liefst dertig jaar of ouder. Als je de hele ruimte wilt huren dan is iedereen welkom.

Kantoorruimte aan het Barentszplein in Amsterdam Houthavens

Het kantoor is vanaf de straat met een eigen ingang bereikbaar. Met een paar traptreden naar beneden sta je binnen. Bij het raam is een grote vergadertafel voor zes personen en achter een lage kast zijn vier werkplekken ruime werkplekken gecreëerd. Er ligt een mooie houtenvloer en de wanden zijn bekleed met Italiaans natuursteen. Dat geeft het kantoor een stijlvolle uitstraling.

Je werkplek Amsterdam Houthavens

De werkplekken zijn ruim en hebben een heerlijke, verstelbare, bureaustoel. Verder heeft iedere plek een ladekast. Mocht je nog meer opslagruimte willen, dan kan dat. In twee grote kasten is genoeg ruimte beschikbaar.

Voorzieningen

Dit kantoor heeft alles wat je nodig bent om lekker te kunnen werken. Achter in de ruimte is een keukentje met koffiezetter, waterkoker, oven, gasfornuis, vaatwasser en koelkast. Daarnaast mag je gebruik maken van de laserprinter met kopieerfunctie. Aan de tafel vooraan kan geluncht en overlegd worden. Als je behoefte hebt aan een afgesloten ruimte, dan zijn er mooie vergaderruimtes te huur in het I-Dock, hier om de hoek. Het kantoor is verder uitgerust met alarminstallatie, en je krijgt je eigen sleutel. Je mag hier 24 uur per dag, zeven dagen per week werken als je dat wilt.

Sociaal

In deze buurt werken veel jonge mensen. Je vindt hier een mix van veel verschillende bedrijven. In dit gebouw zitten onder andere een modellenbureau, een fotograaf, een binnenhuisarchitect, een advocaat en een adviesbureau. In de directe omgeving heb je verder veel fijne plekken, zoals Café Westerdok en een goede broodjeszaak. De Haarlemmerstraat ligt op tien minuten lopen.

Op ons kantoor in Amsterdam Houthavens is momenteel niets te huur.

Beoordelingen van kijkers en huurders

3 beoordelingen

(3)

"Dat was goed. Mooie ruimte en aardige eigenaar ook, ik moet nog even mijn collega polsen maar ik denk dat we er voor gaan."

Huurt vanaf april 2014 bij Asterweg Chrysanten

"was niet geschikt voor mij, ik kon nauwelijks eigen spullen meenemen. Het was er vrij klein maar wel een mooie ruimte. Wat heel raar was daar is dat de wc direct in de werkruimte uitkomt."

Kijker in september 2014

"Wij zijn even aan het filosoferen hoe we de ruimte kunnen benutten. De ruimte is 1 open ruimte, die eventueel opgedeeld moet worden in 2 ruimtes. We gaan bedenken hoe we dat kunnen doen."

Kijker in juli 2014

Adres: Launchdesk Barentszplein Silodam kantoor/werkplek Amsterdam, Barentszplein, Amsterdam Houthavens, 085 888 2882

52.3896154.891451

Stel een vraag

Stel je vraag voor 17:00 en je hebt binnen een uur antwoord van Thijs.

Even geduld!

Kijken bij Barentszplein Silodam


Wanneer heb je tijd?

Even geduld!

Verstuurd!

Wat zoek je precies?

 • Parttime flexplek
 • Eigen bureau
 • Eigen ruimte

50
25000 / maand
10
1100
Even geduld!

Bedankt!