Kantoorruimte Hilversum huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Het Mediapark, de Sint-Vituskerk, het Stedelijk Museum, villaparken en evenementenlocaties; Hilversum is een uitstekende plaats om in te werken. Met veel media-bedrijven en daarnaast enkele grote bedrijven zoals Nike en Oxxio heeft Hilversum een levendige bedrijfssfeer. Ben je ook op zoek naar een kantoorruimte in Hilversum? Bekijk alle beschikbare opties hier en vergelijk prijzen van kantoren. Een bezichtiging kun je direct plannen bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Hilversum

Vind je het moeilijk om in Hilversum een kantoor te vinden dat voldoet aan jouw voorwaarden? Bij Launchdesk hebben we een breed aanbod en kunnen we met je meedenken. We helpen je graag, zodat jij een kantoor kunt huren dat bij je past.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Hilversum en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters