Kantoorruimte Haarlem huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Wil je een kantoorruimte huren in Haarlem? Vergelijk hier alle mogelijkheden en huur snel je eigen kantoor. Er is keuze genoeg in Haarlem; midden in de stad vind je kantoorruimtes in prachtige oude herenpanden, maar ook in Haarlem-Oost vind je bijvoorbeeld geweldige kantoren. Bekijk hier al het aanbod en vergelijk prijzen en lees reacties van kijkers. Bezichtigingen kun je direct inplannen. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Haarlem

De Grote Markt, de Botermarkt, rivier De Spaarne, de Grote of St. Bavokerk, diverse musea en winkels en het Patronaat; in Haarlem is een levendige sfeer en daarom is het de perfecte stad om een kantoor te huren. Met aan de ene kant verschillende creatieve bedrijven en tegelijkertijd ook een verscheidenheid aan gevestigde corporaties is Haarlem een uitstekende stad om in te ondernemen.

Zou je graag een kantoorruimte wilen huren in Haarlem, maar vind je het moeilijk om een plek te vinden die voldoet aan al je eisen? Launchdesk helpt je graag bij het vinden van het juiste kantoor, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelpand, een coworkingspace of een heel eigen kantoor. Huur een kantoor in Haarlem-Oost, waar je in een kleurrijke omgeving terecht komt en wat je makkelijk kunt bereiken met het openbaar vervoer. Voor iedereen is er een geschikt kantoor te vinden.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

Launchdesk Haarlem - Botermarkt 14A, 2011 XM, Haarlem

We zijn nog niet zo lang actief in Haarlem en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters