Kantoorruimte Eindhoven huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Poppodium de Effenaar, diverse cafés en restaurants, het Van Abbemuseum, Brainport Eindhoven, de Technische Universiteit, het Philipsstadion; Eindhoven is een moderne en dynamische stad om in te werken. In de stad vind je zowel technische bedrijven als jonge, creatieve startups en er is een goede mix van nieuwe en gevestigde bedrijven. De stad Eindhoven heeft een rijk industrieel verleden en is tegenwoordig toonaangevend op het gebied van technologie en design. Dit is ook terug te zien in de architectuur van de Eindhovense gebouwen en de uitstraling van de stad.

Brainport Eindhoven is één van de grote economische pijlers van het land en is dé plek voor technologie en industrie. Deze buurt is een perfecte locatie om een kantoorruimte te huren in één van de bedrijfsverzamelgebouwen. Ook in de buurt van de Technische Universiteit Eindhoven en de Hightech Campus vind je voldoende kantoren te huur. Hier ben je in het hart van de innovatieve tech-wereld. In de wijk Strijp-S en richting het centrum vind je meer cultuur en winkels en voelt elke creatieve ondernemer zich direct thuis. Daarnaast is er Eindhoven Airport waar kantoren een internationale uitstraling hebben door de luchthaven in de buurt. Het aanbod in Eindhoven is breed en er is veel mogelijk in deze stad. Daarnaast is de stad goed te bereiken door de directe ligging aan de A2 en de andere snelwegen A67, A50 en A58. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en plan direct een bezichtiging bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Eindhoven

De perfecte locatie vinden in Eindhoven, die helemaal aan jouw voorwaarden voldoet, kan lastig zijn. Bij Launchdesk helpen we je graag om de juiste plek te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een creatieve kantoorruimte in het centrum van Eindhoven vlakbij het Centraal Station. Of ga voor één van de prachtige kantoren van het Flight Forum Luchthaven, die qua interieur geïnspireerd zijn op de Masaï-stam. Bekijk hieronder al het aanbod

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

Launchdesk Eindhoven - Scherpakkerweg 21, 5616 HP, Eindhoven

We zijn nog niet zo lang actief in Eindhoven en hebben hier pas één kantoorruimte:

Bogert Boschdijk - Coworking space

-
(9 bezichtigingen)

Grote coworking space in het centrum van Eindhoven

Hip kantoorpand in Eindhoven
€ 780per maandall-in

Eigen kantoorruimte van 35m² in Eindhoven Centrum

Nog maar 3 kantoorruimtes beschikbaar

€ 895per maandall-in

Eigen kantoorruimte van 50m² in Eindhoven Centrum

Alle kantoorruimtes verhuurd

€ 1.195per maandall-in

Eigen kantoorruimte van 70m² in Eindhoven Centrum

Alle kantoorruimtes verhuurd

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
30
80
700
1200
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters