Kantoorruimte Ede huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Cinemec, een grote verscheidenheid aan kerkgebouwen, theater en congrescentrum De Reehorst en diverse horecagelegenheden: Ede ligt midden in de Gelderse Vallei en is daarom een prima stad om in te ondernemen. De stad heeft een mix van kleine bedrijven en grote ondernemingen. Ben je op zoek naar kantoorruimte in Ede? We hebben een ruim aanbod aan kantoren en kantoorruimtes, zowel in bedrijfsverzamelpanden in het centrum als daarbuiten op bijvoorbeeld een bedrijventerrein. Vergelijk kantoren en prijzen met elkaar en lees recensies van anderen. Een bezichtiging kun je direct inplannen bij één of meer kantoren. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Ede

Het vinden van een kantoorruimte in Ede kan lastiger zijn dan je denkt. Launchdesk heeft een breed aanbod en helpt je graag. Huur bijvoorbeeld een kantoor in het bedrijfsverzamelpand aan de Galvanistraat Lorentz. Hier kun je rustig werken op een bedrijventerrein maar ben je toch snel in het centrum van de stad.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Ede en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters