Kantoorruimte Deventer huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

De Waag, de Lebuïnuskerk, gezellige en sfeervolle winkelstraten, bedrijventerrein de Kloosterlanden en Hanzepark; Deventer is een gezellige stad om in te ondernemen. Diverse grote bedrijven hebben zich gevestigd in Deventer, zoals Wolters Kluwer en AkzoNobel. Daarnaast zijn er ook kleinere organisaties te vinden, waardoor de bedrijfssfeer levendig is. Wil je in het prachtige centrum van Deventer een kantoor huren, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelpand? We hebben een breed aanbod. Vergelijk kantoren en lees reviews van kijkers of plan vandaag nog een bezichtiging in bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Deventer

Een kantoorruimte vinden in Deventer kan lastig zijn. Launchdesk helpt je graag bij het vinden van de juiste locatie. Wat dacht je van een kantoorruimte in het bedrijfsverzamelpand in Deventer Kloosterlanden? Hier krijg je een prachtige ruimte voorzien van alle faciliteiten en kun je gratis parkeren op het terrein.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Deventer en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters