Kantoorruimte Bussum huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

De centrale ligging en de eenvoudige verbinding met de snelweg A1 zorgen ervoor dat Bussum een uitstekende plaats is om in te ondernemen. Zowel voor kleine ondernemingen als grotere corporaties is dit een goede plaats. Ben je op zoek naar een kantoor op een centraal gelegen locatie? Huur dan een mooie kantoorruimte in Bussum, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelpand. Je kunt hier al ons aanbod vinden en prijzen van kantoorruimtes vergelijken. Lees ook reviews van andere kijkers. Je kunt vandaag nog een bezichtiging inplannen bij één of meerdere locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Bussum

Spant!, de Koepelkerk, rustige winkelstraatjes, het Mouwtje en bedrijventerrein De Nieuwe Vaart; Bussum is een rustige en centrale plek om in te ondernemen. Grote en kleine bedrijven hebben zich hier gevestigd en de werksfeer is gemoedelijk.

Ben je op zoek naar een kantoor in Bussum maar vind je het moeilijk om een ruimte te vinden die bij je past? Laat Launchdesk je helpen bij het zoeken naar een geschikt kantoor. We hebben een breed en divers aanbod en helpen je graag.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Bussum en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters