Kantoorruimte Brussel huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Ben je op zoek naar een kantoor in Brussel? In de hoofdstad van België zijn verschillende mogelijkheden om kantoorruimte te huren. Of je nu dicht in de buurt van de Grote Markt van Brussel wilt werken, of liever een kantoor huurt in de buurt van het Jubelpark; alles is mogelijk. Bekijk het complete aanbod hieronder en vergelijk prijzen of lees reviews van kijkers. Een bezichtiging kun je gemakkelijk plannen bij één of meer kantoren. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Brussel

Manneken Pis, de Grote Markt, het Koninklijk Paleis, een grote diversiteit aan winkels en restaurants, het Atomium en het Justitiepaleis; Brussel is een grote culturele stad met een brede diversiteit van bedrijven en opkomende ondernemingen.

Het kan erg lastig zijn om in een stad als Brussel een kantoor te vinden. Bij Launchdesk hebben we een breed aanbod en helpen we je graag bij het vinden van de juiste kantoorruimte. Er is bijvoorbeeld een prachtig kantoor te huur op de Avenue Louise, waar het kantoor is ingericht om je van alle gemakken te voorzien; vergaderruimtes, lunch en een espressobar worden allemaal verzorgd.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Brussel en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters