Kantoorruimte Breda huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

In Breda een kantoor huren? Bekijk dan nu al het aanbod en vergelijk kantoorruimtes met elkaar. Er is een verscheidenheid aan kantoren in Breda, zowel in het centrum als op een bedrijventerrein zijn kantoren te huur. Bekijk hier al het aanbod en lees recensies van kijkers. Bezichtigingen kun je direct inplannen bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Breda

De Grote Markt, het Begijnhof, de haven, allerlei cafés en restaurants, het Kasteel van Breda en vele musea; in Breda is er altijd iets te beleven. In de stad vind je diverse grotere industriële bedrijven en daarnaast zijn ook veel dienstverlenende bedrijven in Breda gevestigd.

Het kan lastig zijn om een kantoor te vinden in Breda. Launchdesk biedt echter verschillende kantoorruimtes die je kunt huren. Ga bijvoorbeeld voor een kantoor aan de Hoge Schouw Takkebijsters, waar meerdere kantoorruimtes te huur zijn in verschillende afmetingen. Hier kun je de ideale ruimte inrichten naar wens en ben je binnen enkele minuten in het centrum van Breda.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Breda en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters