Kantoorruimte Beverwijk huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Wil je graag werken in de rustige omgeving van Beverwijk? Bekijk hier dan alle kantoren die je kunt huren in deze plaats. Huur bijvoorbeeld een kantoorruimte in de buurt van de Wijkertoren in het centrum of huur een kantoor op bedrijventerrein De Pijp. Zie al het aanbod hieronder en vergelijk prijzen met elkaar. Lees reviews van kijkers en plan direct een bezichtiging bij één of meer kantoren. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Beverwijk

De Wijkertoren, de Sint Agatha Kerk, Museum Kennemerland, gezellige winkels en restaurants en bedrijventerrein De Pijp; Beverwijk is een uitstekende plaats om in te ondernemen. Met een variatie van kleine ondernemers en middelgrote bedrijven die zich hebben gevestigd in Beverwijk is de zakelijke sfeer gemoedelijk.

Wil je een kantoorruimte huren in Beverwijk maar vind je het lastig om iets te vinden wat bij je past? Launchdesk helpt je graag om het juiste kantoor te vinden. Bekijk al ons aanbod of neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Beverwijk en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters