Kantoorruimte Baarn huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

In het centraal gelegen Baarn zijn veel verschillende opties om een kantoorruimte te huren. Ben je op zoek naar een kantoor in Baarn? Bekijk hier al het aanbod en vergelijk kantoren met elkaar. In het centrum vind je prachtige kantoren in een bedrijfsverzamelpand, maar ook op bedrijventerrein De Drie Eiken vind je geweldige kantoorruimtes. Bekijk hier al het aanbod en maak gemakkelijk een afspraak bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Baarn

Paleis Soestdijk, het Baarnsche Bos, bedrijventerrein De Drie Eiken, de Pauluskerk, diverse parken en mooie huizen; Baarn is een rustige en groene omgeving om in te werken. Diverse bedrijven hebben in Baarn hun thuisbasis en de werksfeer is gemoedelijk.

Het kan erg lastig zijn om een kantoor te vinden in Baarn, maar bij Launchdesk helpen we je graag met het zoeken naar een kantoorruimte die bij je past. Huur een kantoor op de Amalialaan Stationsplein bijvoorbeeld. Hier werk je op loopafstand van het centrum in een representatief bedrijfsverzamelgebouw waar je van alle gemakken wordt voorzien. Of kies voor een kantoor in het bedrijfsverzamelpand aan de Baarnsche Dijk, waar je gratis kunt parkeren.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Baarn en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters