Kantoorruimte Arnhem huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

In het bedrijvige Arnhem zijn verschillende mogelijkheden om een kantoor te huren. Al het aanbod is hieronder te vinden en je kunt gemakkelijk kantoren en prijzen met elkaar vergelijken. Zowel in het centrum van Arnhem als daarbuiten zijn kantoren te huur, bijvoorbeeld op bedrijventerrein IJsseloord. Wil je ook een kantoor huren in Arnhem? Bekijk hier al het aanbod en plan een bezichtiging bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Arnhem

De Sint-Eusebiuskerk, Huis Sonsbeek, Gelredome, gezellige winkelstraten en restaurants, bedrijventerrein IJsseloord en het Musispark; Arnhem is een bruisende stad en er zijn allerlei bedrijven te vinden, van grote corporaties tot kleine ondernemingen.

Wil je ook een kantoor huren in Arnhem? Het kan moeilijk zijn om iets te vinden wat voldoet aan jouw eisen. We helpen je graag bij het zoeken naar een kantoorruimte. Launchdesk heeft een gevarieerd aanbod van kantoren in Arnhem. Wat dacht je van een kantoor in het centrum van de stad aan de Eusebiussingel, waar je in een historisch pand kunt werken. Of kies voor een kantoor in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Meander IJsseloord, waar je kunt genieten van een lunch in het grand café. Er zijn allerlei opties mogelijk.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Arnhem en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters