Kantoorruimte Antwerpen huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Op zoek naar een kantoorruimte in Antwerpen? Bekijk hier de mogelijkheden en vergelijk kantoren met elkaar. In Antwerpen heb je genoeg keuze, of je nu in een kantoor dicht bij station Antwerpen Centraal wilt zitten, of liever wat meer aan de buitenkant van de stad in een bedrijfsverzamelpand wilt werken. Vergelijk hieronder prijzen en lees reacties van kijkers. Een bezichtiging kun je eenvoudig inplannen, bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Antwerpen

De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Zoo Antwerpen, ontzettend veel restaurants en cafés, het Stadhuis, de Gildehuizen en veel gezellige winkels: Antwerpen is een energieke stad. De bedrijfssfeer in de stad is ondernemend en dynamisch door een combinatie van opkomende startups en grote ondernemingen.

Het kan lastig zijn om een kantoor te vinden in Antwerpen. We helpen je graag om een kantoorruimte te vinden. Launchdesk heeft verschillende mogelijkheden in Antwerpen. Ga bijvoorbeeld werken in een inspirerende omgeving in het bedrijfsverzamelpand aan de Lange Winkelstraat Carnot, waar jonge ontwerpers hun werk exposeren en regelmatig workshops worden georganiseerd. Er zijn diverse opties mogelijk.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Antwerpen en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters