Kantoorruimte Amstelveen huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

In Amstelveen zijn veel verschillende mogelijkheden om een kantoor te huren. Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Amstelveen? Je kunt hier alle mogelijkheden bekijken en kantoren met elkaar vergelijken. Of je nu op zoek bent naar een kantoor waar je rustig kunt werken, of liever in een interactief bedrijfsverzamelpand zit, waar je snel nieuwe mensen leert kennen; in Amstelveen is er veel mogelijk. Bekijk hieronder al het aanbod en vergelijk kantoren met elkaar. Een bezichtiging plan je direct in bij één of meer kantoren. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Amstelveen

Het Cobra Museum, de Stadstuinen, winkelcentrum het Stadhart, het Meanderpark, leuke restaurants en cafés; in Amstelveen kun je goed ondernemen. Verschillende grote corporaties zijn gevestigd in Amstelveen, zoals KLM en KPMG. Daarnaast zijn er echter ook allerlei kleine ondernemers, waardoor de bedrijfssfeer divers is.

Wil je graag een kantoor huren in Amstelveen? Het kan erg lastig zijn om een kantoor te vinden dat goed bij je past. We helpen je bij Launchdesk graag om iets te vinden wat voldoet aan jouw eisen. Wat dacht je van een kantoorruimte in het bedrijfsverzamelpand aan de Gondel Turfschip, waar alles voor je geregeld wordt? Of kies voor een van de kantoren aan Startbaan Benelux, waar je wordt ontvangen door de receptie.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Amstelveen en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters