Kantoorruimte Alphen aan den Rijn huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Wil je ook werken in Alphen aan den Rijn? Bekijk hier al het aanbod en huur snel je eigen kantoorruimte. Of je nu op zoek bent naar een zelfstandig kantoor of graag een kantoorruimte wilt huren in een bedrijfsverzamelpand, er is genoeg keuze. Bekijk al ons aanbod in Alphen aan den Rijn hieronder en plan direct een bezichtiging in bij één of meer locaties. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Alphen aan den Rijn

Het Stadhuisplein, het Bospark, Rijnhaven West, een verscheidenheid aan winkels en cafés en de Adventskerk; Alphen aan den Rijn is een geschikte stad om in te ondernemen. De stad heeft allerlei ondernemingen en bedrijven en er heerst een levendige sfeer.

Vind je het lastig om een kantoor te vinden in Alphen aan den Rijn? Launchdesk heeft diverse opties en helpt je graag met zoeken. Je kunt bijvoorbeeld een kantoor huren in een bedrijfsverzamelpand aan de Baronie Eikenlaan waar je in een oude chocoladefabriek komt te werken en waar regelmatig borrels worden georganiseerd.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Alphen aan den Rijn en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
 • Alle filters