Kantoorruimte Almere huren

Hoe werkt het?

Een kantoorruimte huren via Launchdesk

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Almere? Bekijk hier ons aanbod en je kunt al snel je eigen plek huren. Huur bijvoorbeeld een kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw, vlak bij de A6. Of kies een kantoorruimte die dichter bij het centrum ligt. Hieronder vind je al ons aanbod in Almere en kun je kantoren met elkaar vergelijken. Bekijk prijzen en lees reviews van kijkers. Bezichtigingen kun je gemakkelijk inplannen voor één of meer kantoren. Dit is hoe het werkt:

 • Vind een kantoor

  Bekijk en vergelijk de beste kantoren. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten.

 • Plan je bezichtiging

  Plan zelf direct bezichtigingen bij kantoren. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder.

 • Huur flexibel

  Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract.

Huur een kantoorruimte in Almere

De Schouwburg, bedrijventerrein de Gooisekant, een verscheidenheid aan winkels, Almere Haven en diverse parken; Almere is een perfecte stad om in te ondernemen. In de moderne stad vind je naast gevestigde bedrijven ook startende organisaties.

Een kantoor vinden in Almere dat voldoet aan al jouw voorwaarden is niet altijd even gemakkelijk. Bij Launchdesk is het aanbod divers en helpen we je graag om het juiste kantoor te vinden. Wat dacht je van het kantoor in het bedrijfsverzamelpand aan de Transistorweg Microfoon, waar er altijd iemand klaar staat om je te helpen? Of huur een kantoorruimte aan het Markerkant Mos, waar je gratis kunt parkeren.

Heb je ons aanbod bekeken maar vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je specifieke eisen aan het nieuwe kantoor dat je wilt gaan huren? We helpen je graag verder met het zoeken naar de juiste kantoorruimte: bel naar 085 888 2882 of vul ons contactformulier in.

We zijn nog niet zo lang actief in Almere en hebben hier nog geen kantoorruimtes. Pas je zoekfilter aan of neem contact op en we helpen je met zoeken.

Niet alles staat online

Geef door wat je zoekt of bel 085 888 2882

Kantoren met te weinig beschikbaarheid:

 • De prijzen zijn all-in
 • Gratis contact met de verhuurder
 • Beschikbaarheid up to date
0
5
0
25
Inclusief
Stadsdeel
 • Alle filters